DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHEMTRAİL CEHENNEMİ

CHEMTRAİL CEHENNEMİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:37
CHEMTRAİL CEHENNEMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçmeyen öksürükler, bitmeyen halsizlikler, psikolojik sorunlar ve yanibasimizda ki adını duymadığımiz hastalıklar.
Yeni dünya düzeninin, uluslararası sistemin mimarları KÜRESELCİLER…
Her döneme imzalarını atan ulusların ve dünya servetini kontrol altında tutarak medya, sinema ve borsaları destekleyerek, Büyük Ortadoğu projesini ortadan kaldırmak, dinde reformlar getirerek manevi ve kültürel inancı zedeleyerek hedefleri İSLAMI yıkmak ve kendileri dışındakileri köleleştirmek .

İklim değişikliği adı altında güneş radyosunun kontrolü, hava durumunda ki dengesiz kasten yapılan değişiklikler, teneffüs hastalıkları, psikolojik manipülasyon uygulamaları kullanarak korku ve çaresizlik arasında itaatkar bilinçleri yönetmek.
1996’da “CHEMTRAİL” Amerikan nüfusunun üzerine ne olduğu bilinmeyen maddeler püskürterek böylece”garip yoğunlaşma desenleri meydana getirmesi” suçlanmasıyla yayılmaya başlayan şeytani plandır.

Kimyasal püskürtme kuramı, yüksekten uçan uçakların semada uzun süre bıraktıkları biyolojik maddedir.
Birden bire değişen düzen ile başımıza gelenler .
11 ilimizi vuran depremler, metrekareye düşen 100 kiloluk yağışların gölgesindeki seller, sonu ölüm ile biten canımızı yakan yitirilenler..
Ne tesadüf ki yaşanmayan bir şey kalmadı son altı ayda. Ne dendir? Ne içindir? diye sorunca da ağız birliği ile verilen cevapların hepsi bire bir aynı ” KÜRESEL ISINMA”
Gören göz kılavuz istemezmiş. Bizler sağır, kör bireyler değiliz. Duyarlı ve bilinçli olmak için ilim adamı veya profesör olmaya gerek yok. Etrafinıza bakmanız yeterli..

YAZAR: Meliha ATEŞ

” Bu Çocuklar Bizim “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.