DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz’dan 101. Yıl Mesajı

CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz’dan 101. Yıl Mesajı

CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, partinin Türkiye’nin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesindeki köklü geçmişine vurgu yaptı. Yılmaz, CHP’nin Türkiye'yi aydınlık bir geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 7, 2024 22:45
CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz’dan 101. Yıl Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Türker Yılmaz’dan CHP’nin 101. Yıl Dönümüne Özel Mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, partinin 101. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Yılmaz, CHP’nin bağımsızlık mücadelesinden bugüne kadar Türkiye’nin en köklü siyasi hareketi olduğunu vurgulayarak, halkla omuz omuza verilen mücadelenin devam ettiğini belirtti.

“CHP, Bağımsızlığın ve Demokrasinin Savunucusudur”

Yılmaz, açıklamasında CHP’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk partisi olarak, demokrasinin, bağımsızlığın ve çağdaşlaşmanın savunucusu olmayı sürdürdüğünü söyledi. “9 Eylül 1923’te Halk Fırkası adıyla kurulan partimiz, bugün Türkiye’nin en köklü ve büyük örgütü olarak tarihimizle gurur duyuyoruz. Bu gurur hepimizindir,” dedi.

“CHP’nin Tarihi, Türkiye’nin İlerleme Tarihidir”

CHP’nin tarih boyunca Türkiye’nin ilerlemesi için verdiği mücadeleyi sürdüreceğini belirten Yılmaz, “1923’ten bu yana halkımızla birlikte omuz omuza mücadele ettik ve her zorluğun üstesinden geldik. İktidar yürüyüşümüzde halkımızın desteğiyle yeni zaferler kazanacağız,” ifadelerini kullandı.

“CHP, Türkiye’nin Geleceğini Şekillendirecek”

Yılmaz, CHP’nin son yerel seçimlerde elde ettiği başarıya dikkat çekerek, “Son yerel seçimlerde halkımız partimizi birinci parti yaptı. Bu başarı, ilk genel seçimde de tekrarlanacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi, sonsuza kadar yaşayacak ve Türkiye’nin geleceğini şekillendirecektir,” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.