DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gömeç İlçesinde Coşkuyla Karşılandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gömeç İlçesinde Coşkuyla Karşılandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'in Gömeç ilçesine yaptığı ziyarette halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik ve iktidar mesajı verdi.

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 20:22
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gömeç İlçesinde Coşkuyla Karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’deki körfez ilçeleri ziyaretleri kapsamında Gömeç ilçesini ziyaret etti. Gömeç halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılanan Özel’e, CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven ve ilçe yönetimi ev sahipliği yaptı.

Gömeç Halkından Büyük Destek

Ziyaret sırasında konuşan CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, Genel Başkan Özel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu tür ziyaretlerin ilçe örgütü için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Güven, “Ziyareti ile İlçe Örgütümüzü onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e tüm CHP Gömeç İlçe Başkanlığı adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu tür ziyaretler, bizler için adeta bir enerji kaynağı ve motivasyon unsuru oluyor,” dedi.

Özgür Özel, Gömeç, CHP, Özkan Güven, ziyaret, birlik mesajı, iktidar hedefi_1Birlik Mesajı ve İktidar Hedefi

Özkan Güven, Gömeç halkının Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan inancını ve desteğini bir kez daha gösterdiğini vurgulayarak, birlik ve beraberlik içinde iktidara yürüdüklerini ifade etti. Güven, “Biz birlikte güçlüyüz. Bu dayanışma ve kararlılıkla ilmek ilmek işlediğimiz hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Biz birlikte başardık ve başardıklarımızın teminatı ile şimdi bizler iktidara yürüyoruz,” dedi.

İktidar Mesajı ve Gelecek Vizyonu

Konuşmasında Türkiye’nin daha çağdaş, demokratik ve özgür bir geleceğe taşınması gerektiğini vurgulayan Güven, “İnanacağız, anlatacağız ve kazanacağız! Daha çağdaş, demokratik, özgür, ilkeli ve emekçinin, emeklinin, çiftçinin yüzünün güldüğü bir Türkiye inşa edeceğiz. Türkiye’nin her köşesini daha güzel yarınlara taşımak için durmadan çalışacağız,” şeklinde konuştu.

Ziyarette emeği geçen gençlik kollarına, kadın kollarına ve ilçe yönetim kuruluna teşekkürlerini ileten Güven, CHP’nin Gömeç’te ve Türkiye genelinde halkın desteğiyle büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.