DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven: “Kurultaydan Güçlenerek Çıkacağız”
  • Velhasıl Gazetesi
  • Yerel
  • CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven: “Kurultaydan Güçlenerek Çıkacağız”

CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven: “Kurultaydan Güçlenerek Çıkacağız”

CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, 6-8 Eylül tarihlerinde yapılacak Tüzük Kurultayı öncesinde partinin güçlenerek çıkacağını ve genel seçimlerde iktidar olmayı hedeflediklerini söyledi. Güven, AKP’yi sandıkta yenip tarihin tozlu raflarına göndereceklerini vurguladı.

ABONE OL
Eylül 6, 2024 14:48
CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven: “Kurultaydan Güçlenerek Çıkacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Tüzük Kurultayı’ndan Güçlenerek Çıkacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, 6-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek CHP Tüzük Kurultayı’na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Güven, partinin bu kurultayla daha da güçleneceğini belirterek, yerelde olduğu gibi genel seçimlerde de halkın desteğiyle iktidar olacaklarını ifade etti. Güven, “CHP olarak Tüzük Kurultayı’ndan daha güçlü bir şekilde çıkacağız. AKP’yi sandıkta yenip, tarihin tozlu raflarına göndereceğiz,” dedi.

“Türkiye CHP İktidarıyla Yeniden Refaha Kavuşacak”

CHP Gömeç İlçe Başkanı, AKP hükümetinin başarısız politikalarına vurgu yaparak, halkın bu kötü yönetimden kurtulmak istediğini belirtti. Özkan Güven, “Halkımız, adalet, özgürlük ve refah içinde bir Türkiye’ye olan özlemini CHP iktidarıyla gerçekleştirecek. Ülkemizi bu çıkmazdan kurtaracak vizyon ve kadrolara sahibiz,” dedi.

Güven, CHP’nin Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımak için güçlü bir aday ve kadrolar hazırladığını ifade ederek, “AKP’yi sandıkta yenip Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşıyacağız,” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.