DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven’den Çiftçilere Destek İçin Teşekkür

CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven’den Çiftçilere Destek İçin Teşekkür

CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Çiftçi Destek Programı'na ve Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı'nın katkılarına teşekkür etti. Güven, bu desteklerin kırsal kalkınmayı ve sürdürülebilir tarımı güçlendireceğini belirtti.

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 15:20
CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven’den Çiftçilere Destek İçin Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Çiftçi Destek Programı, Gömeç’te büyük bir coşkuyla karşılandı. Program kapsamında düzenlenen bamya alım töreninde, çiftçilere verilen destek büyük takdir topladı. Bu anlamlı destek için CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, bir teşekkür açıklaması yaptı.

Çiftçilere Verilen Destek Büyük Takdir Topladı

CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı’ya çiftçilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Güven, “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın ve Gömeç Belediye Başkanımız Melih Bağcı, çiftçimize verdikleri destekle gerçek anlamda çiftçi dostu olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Bu destekler sayesinde çiftçilerimiz topraklarını terk etmeyecek, üretim devam edecek ve kırsalda kalkınma sağlanacaktır,” dedi.

Güven, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel belediyecilik anlayışını en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, “Köylü milletin efendisidir” anlayışıyla hareket ettiklerini ve çiftçilerin yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Kırsal Kalkınma İçin Önemli Adımlar

Özkan Güven, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Yakın Market’ ve ‘Yakın Manav’ projelerinin yanı sıra, Cumhuriyet Köyleri’nin kurulmasının kırsal kalkınmayı daha da ileriye taşıyacağını vurguladı. “Bu adımlar, sadece bugünün değil, geleceğin tarımını da güvence altına alacaktır,” diyerek, bu çalışmaları desteklediklerini belirtti.

Güven, Gömeç halkının bu destek programından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçe halkımız adına, başta sayın Ahmet Akın ve sayın Melih Bağcı olmak üzere, bu projeye emek veren herkese teşekkür ediyoruz,” dedi.

Sürdürülebilir Tarımın Önemi

CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, açıklamasını sürdürülebilir tarımın desteklenmesinin ve üreticilere verilen bu can suyu niteliğindeki desteklerin Gömeç’in geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayarak sonlandırdı. “Tarıma yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan bir yatırımdır,” ifadesiyle, bu tür projelerin devam etmesinin önemine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.