DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18482641.01478%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP’li Faik Öztrak’tan Akşener’e yanıt

CHP’li Faik Öztrak’tan Akşener’e yanıt

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
CHP’li Faik Öztrak’tan Akşener’e yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Meral Akşener’in yerel seçim açıklamalarını, “Yolları açık olsun, kendileri bilir” şeklinde cevapladı.

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, konuk olduğu Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programında Meral Akşener‘in açıklamalarına dair konuştu. 

Kısa Dalga’nın haberine göre, programın sunucusu Ezgi Gözeger, Öztrak’a “Yerel seçimlerde yeniden ittifak olur mu?” sorusunu yönelttiğinde, Öztrak şu cevabı verdi:

“Biz her türlü fedakarlığı yaptık, yapılan eleştirileri sineye çektik. Kan kustuk kızılcık şerbeti içtik. Ama gitmek isteyene kal demeyiz, yolları açık olsun, kendileri bilir”

“Balıkesir ve Denizli’yi İyi Parti yüzünden kaybettik”

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ise katıldığı yayında 2019 yılında CHP’li adaylarla kazanılabilecek olan Balıkesir ve Denizli büyükşehir belediyelerinin İYİ Parti’ye bırakıldığını ve bu yüzden kaybedildiğini söyledi. 

“2019 yılında Balıkesir’i İYİ Parti’ye vermişiz Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanımız olsa kazanacağımız. Denizli’yi yine İYİ Parti’ye vermişiz Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanımız olsa kazanacağımız. Somut iki ili de içine alarak konuşuyorum. Bugün İYİ Parti’nin hele de tabanının Cumhuriyet Halk Parti tabanının bir kısım Anavatan, Doğru Yol Partisi’nden gelen kesim olarak değerlendirdiğimizde İYİ Parti’nin Genel Başkanı’nın iradesi elbette olur ama yerelde tabanda bir işbirliğine itiraz etmesi hem kendisine dair, hem siyasi geleceğine dair hem partinin kurumsallığına dair hem de toplumdaki tepkisel tutumlar açısından olumsuz olacağını ben buradan biliyorum. Meral Akşener’in de bunu bildiğini düşünüyorum.”

Haber: Sena Beyaz

“Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.