DOLAR 34,0936 0.19%
EURO 38,0907 0.01%
ALTIN 2.832,520,12
BITCOIN 21421851.33255%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÇIKIN ÇIKIN GELİN

ÇIKIN ÇIKIN GELİN

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
ÇIKIN ÇIKIN GELİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salı günleri kurulan halk pazarını ziyaret eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Aydın Sait, “Doğal ürünlerle donatılmış pazarımız hazır çıkın çıkın gelin.” şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Aydın Sait, ilçede kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret ederek esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sait, Salı pazarında ki tüm esnafa hayırlı işler dileyerek organik, günlük ve taze ürünlerin satışa sunulduğu pazara tüm Susurluklu vatandaşları davet etti.

HER SALI ZİYARETİMİZ OLUYOR”

Pazarcı esnafını ziyaret ederek istek, beklenti ve talepleri dinleyen Başkan Aydın Sait, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Pazarcı esnafa hayırlı işler dileyen Başkan, “Esnaf ziyaretlerimizde bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Bu tür ziyaretlerle de sohbet edip, hal hatır soruyoruz. Her Salı neredeyse buradayız ve bir mani çıkmadıkça burada olmaya devam edeceğiz.” dedi.

PAZARCI ESNAFIN YERİ BİZDE AYRI”

Bir mal üretmenin ve pazarda tezgâh açmanın meşakkatli bir iş olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sait, “Salı pazarından tüm esnaf kardeşlerime hayırlı işler dilerim. Üreticilerimiz organik, günlük ve taze ürünleri satışa sundular. Halk pazarımız hazır çıkın çıkın gelin. Pazarcımızın satacağı ürünü daha güneş doğmadan en taze şekliyle kar, yağmur demeden getirerek vatandaşa satmak kolay bir iş değil. O yüzden pazarcı esnafımızın bizde yeri ayrıdır.” şeklinde konuştu.

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.