DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Özel ve Ünen Bandırma’ya sağlık katacak

Özel ve Ünen Bandırma’ya sağlık katacak

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Özel ve Ünen Bandırma’ya sağlık katacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Mustafa Özel’in özel muayenehanesinin ve Öznur Ünen’in Deniz Yıldızı Anne ve Bebek Gelişim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.


Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un katılımıyla yapılan törende Başkan Tosun kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi. Tosun, açılışın ardından muayenehaneyi gezip bilgi aldıktan sonra aynı gün açılışı yapılan Deniz Yıldızı Anne ve Bebek Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti.

Bandırma’nın gelişip büyüyerek böyle açılışlara ev sahipliği yaptığını dile getiren Tolga Tosun; “Güzel bir açılış için bir araya geldik. Mustafa Bey ve hemşiresi Öznur Hanım için bir araya geldik. Konu çocukla ilgili olunca biz de açılışa gelip kurdeleyi kesmek istiyoruz. Çünkü çocuklar bizim en kıymetlimiz. Son dönemde de evde yatırımlar çocuklara yapılıyor. Bandırma’mız da gelişiyor ve büyüyor. Sevgili doktorumuz Mustafa Bey’e, ailesine ve Öznur Hanım’a iyi şanslar diliyorum. Beraber bir muayenehane ve spa merkezi açacaklar. Ben şimdiden kendilerine, ailelerimize, Bandırma halkına, hemşerilerimize ve Bandırmalılara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.