DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149160-0.11049%
Balıkesir
21°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin hayvancılık sektöründeki lokomotif firmalarından Efeoğulları Hayvancılık, Ömerli Mahallesinde düzenlediği iftar yemeğinin ardından dağıttığı pamuk şekerle çocuk ve yaşlıların yüzünü güldürdü.

Efeoğulları Hayvancılık Limited Şirketi, firma kurucuları rahmetli Murat Yıldırım ve Ebubekir Akgül hayrına Ömerli Mahallesinde 600 kişilik iftar yemeği verdi. İftar sonrası dağıtılan pamuk şeker ise çocuk ve yaşlıları sevindirdi. Ramazan ayının getirdiği bereketle bir araya geldiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Akgül, insanların sofralarını, ekmeğini, sevgisini, muhabbetini paylaştığında hayatın daha güzel olacağını söyledi.

AKGÜL: “RAMAZAN BOLLUK VE BEREKET AYI”

Yardımlaşmayı, dayanışmayı en üst seviyede yaşayan bir millet olarak Ramazan ayının bolluk, bereket ve kardeşlik duygularıyla iftar sofralarında bir araya geldiğine dikkat çeken Akgül, “Firmamızın temellerini birlikte attığımız rahmetliler Murat Yıldırım kardeşimiz ve değerli büyüğümüz Ebubekir Akgül’ü böyle anlamlı bir ortamda rahmet, minnet, özlem ve saygı ile anıyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız Fırat Yıldırım ağabeyimiz işlerinin yoğunluğu nedeniyle aramızda olmasa da aklı ve kalbi burada. Hem dinimizin hem de geleneklerimizin gereği olarak bu sofraları paylaşmak bizleri çok mutlu etti. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifi canı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

KARACA: “ALLAH ÖLMÜŞLERİNİN RUHLARINA DEĞDİRSİN”

Efeoğulları Hayvancılık Limited Şirketi’nin mahallerine büyük destek verdiğinin altını çizen Ömerli Mahallesi Muhtarı Murat Karaca, “Hem Fırat Yıldırım hem de Yunus Akgül’ün Allah hayırlarını kabul etsin ve ölmüşlerinin ruhlarına değsin. Her konuda mahallemizden desteklerini esirgemiyorlar. Mübarek Ramazan ayında da bizleri iftar sofrasında bir araya getirdiler” şeklinde konuştu. İftar sonrasında ikram edilen pamuk şekeri için çocuklar uzun kuyruklar oluşturdu. Çocuklar büyük bir keyifle yerken, yaşlılarda pamuk şekeri sırasına girerek mutluluğa ortak oldu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.