DOLAR 34,0985 0.19%
EURO 38,0846 0.02%
ALTIN 2.833,960,18
BITCOIN 21460032.52406%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:36
CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli maaşlarına zam vaadi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçimden sonra yeni Meclis’in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7 bin 500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız” ifadelerine değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da düzenlenen Memur-Sen Genel Kurulu’na katıldı. Katıldığı kurulda güncel konulara değindi.

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında “Seçimden sonra yeni Meclis’in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız” dedi.

Memurların beklediği zam farkına yönelik de açıklamalarda bulunnan Erdoğan “Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız” ifadelerine değindi.

KİRA AÇIKLAMASINDA DA BULUNDU

Artan kira fiyatlarıyla ilgili gereğini yapmaya hazırlandığını vurgulayan Erdoğan, “TOKİ vasıtasıyla daha fazla konut üreterek, memur ve ücretlinin refah kaybının önüne geçerek, bu meseleyi mutlaka çözüme kavuşturacağız. Deprem sonrası özellikle büyükşehirlerimizde aniden artan kira fiyatlarıyla ilgili de gerekli hazırlıkları yapıyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.