DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Susurluk Afet Yardım Süreci Değerlendirme Toplantısı’ belediye meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Afet bölgesine bizzat giderek Kahramanmaraş’ta görev yapan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney bölgede devam eden yardım süreci hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek bilgi verdi. Ayrıca yaşanan felaketin yakından takipçisi olan ve süreç boyunca deprem bölgesinde hizmet vermeye devam eden belediye çalışanlarının da edindiği tecrübelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

TEDBİRLERDEN BAHSEDİLDİ”

Belediye Nikâh Salonunda, yoğun katılımlarla gerçekleşen toplantıda CHP Susurluk İlçe Başkanı Bekir Barut ve İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanı Mehmet Güzel, söz alarak olası Marmara depremine karşı ne tür tedbirler alınması gerektiğini anlattı.

EVSAHİPLERİNE UYARIDA BULUNDU”

Toplantıya katılan ev sahiplerine, belediyeye başvuru yaparak evlerinin güncel durumu hakkında bilgi almaları gerektiğinin öneminden bahseden Başkan Güney, özellikle eski binada oturan kişilerin en kısa sürede belediyeye müracaat etmeleri gerektiğinin uyarısında bulundu. Ayrıca Güney, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hareket ettiklerini gerekli kontrol ve önlemleri almaya başladıklarını ve vatandaşların evlerinin sağlam zemin de mi yoksa dayanıksız zeminde mi olduğunun öğrenileceğini belirtti. Güney, “Yakın zamanda Susurluk’ta ki inşaatçılar ve mütekaitlerle toplanarak el birliği içerisinde sorunlarımızı çözerek halkımızın huzurla evlerinde uyumalarını sağlayacağız.” ifadelerini kullanarak toplantıyı sonlandırdı.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.