DOLAR 34,1628 -0.05%
EURO 38,1387 0.1%
ALTIN 2.869,83-0,17
BITCOIN 21809621.10602%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DEVA Partisi 22. İlçe Başkanları Toplantısı Bandırma’da gerçekleştirildi

DEVA Partisi 22. İlçe Başkanları Toplantısı Bandırma’da gerçekleştirildi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
DEVA Partisi 22. İlçe Başkanları Toplantısı Bandırma’da gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendi Logosuyla, kendi ismiyle ve kendi listeleriyle seçimlere gireceklerini açıklayan DEVA Partisi Balıkesir’de de çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor. Dün Bandırma’da 22. İlçe Başkanları toplantısını düzenleyen DEVA Partisi, teşkilatlanma çalışmalarındaki son durum, uygulanacak seçim stratejileri, gerçekleştirilecek eylem planları ve aksiyonları masaya yatırdı. Olası bir erken seçime hazır girmek isteyen DEVA Partisi Balıkesir Teşkilatları çalışmalarının finalini yapmaya hazırlanıyor.

İlçe Başkanları toplantısını bu ay Bandırma’da düzenleyen DEVA heyeti, Bandırma Sanayici İş Adamları Derneği BANSİAD’ı ziyaret etti. Başkan Funda Seçil Dedeoğlu ve ekibiyle gündemi değerlendiredi. DEVA Partililer daha sonra, ev sahibi Bandırma İlçe Teşkilat Binasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında İlçe Başkanı Halil Şen’den bilgi aldılar. Ziyaretler sonrası konuşan İl Başkanı Kemal Aydemir duygularını şu şekilde ifade etti:

Önce Adaleti Tesis Edeceğiz ‘’Bir devlet düşünün ki ortaya konan bütün hukuksuzluklar karşısında derin bir sessizlik içerisinde. Akılların almayacağı bir şekilde tepkisizlik ve bana dokunmayan yılan, bin yaşasıncılık hakim. Biz bunu kabul etmiyoruz. Unutmayın Devletin dini adalettir. Adaleti öldürürseniz o devlet ölmeye mahkumdur. Bizim iktidarımızın hemen ilk 90 dakikasında yapılacak bir açıklama ile önce adaleti tesis edeceğiz ve ülkemizin yeniden şahlanışını sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz. Krizleri daha önce de başarıyla Yönettik, bu buhranı yine biz düzelteceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.