DOLAR 34,0936 0.19%
EURO 38,0907 0.01%
ALTIN 2.832,520,12
BITCOIN 21421851.33255%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DEVA Partisi Bandırma’ya deva olamadı

DEVA Partisi Bandırma’ya deva olamadı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:19
DEVA Partisi Bandırma’ya deva olamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda görevden alınan eski DEVA Partisi Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir görevden alınmasının ardından basın açıklaması yaparak parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

22 Şubat itibari ile DEVA Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı görevinden alınan Ayşegül Özdemir uzun sessizliğinin ardından görevden alınması hakkında konuştu. Yapmış olduğu hizmetin teşekkür bile almadığını belirten Özdemir, yüz kızartıcı suç işlemiş muamelesi gördüğünü dile getirdi. Konuya dair; “Hülasa DEVA Partisi Bandırma Teşkilatına deva olamadı. Kolayı vardı, eskiyi gönder yeni birini ata. O yeni biri zaten hazırdı üstelik. Ama hepimiz biliyoruz ki kişileri değiştirerek çözüme ulaşmak mümkün değildir. Aslolan kendimize dönük çok yönlü sorgulama yaparak uzun vadeli kalıcı çözümler üretmektir, yani doğru teşhis koymak ve doğru tedaviyi uygulamaktır.” açıklaması yaptı.

“Partiye olan inancımı ne yazık ki kaybettim”

Yaptığı hizmetlerden büyük gurur duyduğunu belirten Ayşegül Özdemir, parti içerisindeki iletişimsizliğe dikkat çekti. DEVA Partisi’ne olan inancını kaybettiğini söyleyerek istifasını duyurdu.

“Sevgili dostlarım, değerli basın mensubu arkadaşlarım; bugüne kadar size İlçe Başkanlığını yaptığım partiyi ve mükemmel programını (teoride öyle çünkü bunun için partiye katılmıştım ve görev almıştım) anlatmaya çalıştım, bana kapılarınızı açtınız. Özellikle kadın dostlarım beni yeni bir siyasetçi olarak çok desteklediniz. Ancak partiye olan inancımı ne yazık ki kaybettim. Bu yüzden burada bu açıklamaları size yapmak benim sorumluluğum gereğidir. Bugün parti üyeliğinden istifa ediyorum.”

Bandırma ve modern Türkiye için yanlışların karşısında durmaya ve çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğinin haberini veren Özdemir, eski çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.