DOLAR 34,0955 0.19%
EURO 38,0826 0.01%
ALTIN 2.832,750,15
BITCOIN 21469614.49586%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DİGSİAD açılışı gerçekleşti

DİGSİAD açılışı gerçekleşti

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden Bandırma'ya göç etmiş iş insanlarını tek çatı altında toplama amacı güden DİGSİAD resmi açılışını gerçekleştirdi. Bandırma'da ilk defa açılan Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği açılışına Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP eski Milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri ve Bandırma'nın önde gelen iş insanları katılım sağladı. DİGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bozkurt; "Kurduğumuz sıradan bir dernek değil, temeli ahlak, adalet, vicdan, tevhit ve kardeşlik olan şark medeniyetindeki Mezopotamya güneşinin maziden atiye, tüm insanlığı kucaklayacak bir köprüsüdür.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
DİGSİAD açılışı gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği açılışı gerçekleştirildi.


Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden Bandırma’ya göç etmiş iş insanlarını tek çatı altında toplama amacı güden DİGSİAD resmi açılışını gerçekleştirdi. Bandırma’da ilk defa açılan Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği açılışına Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP eski Milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri ve Bandırma’nın önde gelen iş insanları katılım sağladı. DİGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bozkurt; “Kurduğumuz sıradan bir dernek değil, temeli ahlak, adalet, vicdan, tevhit ve kardeşlik olan şark medeniyetindeki Mezopotamya güneşinin maziden atiye, tüm insanlığı kucaklayacak bir köprüsüdür.


Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunmak isteyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Türkiye Cumhuriyeti vizyonu ve çağdaş uygarlık hedefini esas alan, demokratik, laik, etkin hukuk devleti anlayışı içinde, özel girişimciliğin yaygınlaşması adına iş insanlarını bağımsız bir platformda temsil etmek isteyen bir çatıyız.” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.