DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Dortmund Sokakları Kırmızı Beyaza Büründü: Türkiye-Gürcistan Maçı Öncesi Coşku Dorukta

Dortmund Sokakları Kırmızı Beyaza Büründü: Türkiye-Gürcistan Maçı Öncesi Coşku Dorukta

Avrupa’nın dört bir yanından gelen Türk taraftarlar, Dortmund sokaklarını kırmızı beyaza boyadı. Akşam oynanacak Türkiye-Gürcistan maçı öncesinde büyük bir coşku yaşanıyor.

ABONE OL
Haziran 18, 2024 15:55
Dortmund Sokakları Kırmızı Beyaza Büründü: Türkiye-Gürcistan Maçı Öncesi Coşku Dorukta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dortmund, bu akşam Türkiye ile Gürcistan arasında oynanacak olan futbol maçı için adeta kırmızı beyaza büründü. Avrupa’nın dört bir yanından gelen Türk taraftarlar, Dortmund sokaklarını doldurdu ve milli takımımıza destek vermek için hazırlıklarını tamamladı.

Coşkulu Hazırlıklar ve Renkli Görüntüler

Dortmund’un cadde ve sokakları, Türk bayrakları ve kırmızı beyaz meşalelerle dolup taştı. Albayraklı formalarını giyen binlerce milli takım taraftarı, sokaklarda sloganlar atarak ve şarkılar söyleyerek coşkulu bir şekilde yürüyüş yaptı. Türk bayraklarıyla donatılmış araçlar, sokaklarda konvoylar oluşturarak adeta karnaval havası estirdi.

Gurbetçilerden Yoğun Katılım

Gurbetçi vatandaşlarımız, Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası öncesi bir prova niteliğindeki bu maçta, milli takımımıza destek vermek için Dortmund’a akın etti. Taraftarlar, “Bugün burada deplasmanda değil, ev sahibiyiz” diyerek takımlarına olan inançlarını ve desteklerini gösterdi. Coşku, dakikalar ilerledikçe daha da arttı ve binlerce taraftar hep birlikte “Türkiye, Türkiye” sloganları attı.

Tempo Hiç Düşmüyor

Maç öncesi düzenlenen etkinliklerde, taraftarlar toplu olarak oturup tempo tutarak bir anda ayağa kalkıp zıplamaya başladı. Bu coşkulu anlar, Dortmund sokaklarında yankılanırken, herkesin yüzü güldü ve enerji doruğa çıktı. Taraftarlar, “Gürcistan’ı mutlaka yeneceğiz, çünkü evimizdeyiz” diyerek maç öncesi moral depoladı.

Milli Takıma Tam Destek

Taraftarlar, milli takımımıza olan güvenlerini dile getirerek, akşam saat 19.00’da oynanacak maç öncesi umutlarını ve inançlarını pekiştirdi. Bir taraftar, “Bugün 3-0 kazanacağız” diyerek tüm kalbiyle milli takıma olan inancını ifade etti.

Dortmund’dan İstanbul’a Coşku Dalgası

Türkiye-Gürcistan maçı öncesinde yaşanan bu büyük coşku ve heyecan, kameralar aracılığıyla İstanbul’a ve Türkiye’nin dört bir yanına ulaştı. Bizler de bu coşkulu atmosferi sizlere aktarmaya devam edeceğiz ve maç sonrasında da umarız galibiyet sevincini paylaşacağız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.