DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Edremit Ticaret Odası’ndan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yönetimine ziyaret

Edremit Ticaret Odası’ndan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yönetimine ziyaret

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
Edremit Ticaret Odası’ndan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı yönetimine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edremit Ticaret Odası, Balıkesir Koca Seyit Havaalanı Müdürü Taner Ödemiş ve Çelebi Hava Servisi Şefi Selçuk Öztürk’ü ziyaret ederek, Balıkesir Koca Seyit Havaalanı-Ankara Esenboğa Havaalanı arasında yeniden başlayacak olan uçuşların Mart ayında başlaması nedeniyle teşekkür etti. Heyet, ziyarette, uçuşların ve güzergâhlar arası talebin devamlılığının sağlanabilmesi için duyuru ve tanıtımın öneminden bahsederken, Kuzey Ege Ticaret Odaları olarak uçuş sayılarının ve güzergâhlarının artması için Balıkesir Koca Seyit Havaalanı ile iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Balıkesir Koca Seyit Havaalanı Müdürü Taner Ödemiş ise Kuzey Ege Ticaret Odalarının girişimlerinden memnuniyetini dile getirdi ve heyetin ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İş birliği yapacaklar

Heyet ayrıca, Balıkesir Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün liderliğinde hava yolu firmalarına ziyaretlerin planlanması ve diyalogların devamı konusunda iş birliği içinde hareket edeceklerini belirtti. Çelebi Hava Servisi Şefi Selçuk Öztürk de CIP Lounge hizmetine yatırım yapmayı planladıklarını ve havaalanında üst düzey bir hizmet sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Ziyaretlerde bölge turizmine ve ekonomisine katkı sağlamak için ortak çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Haber: Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.