DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18444760.91211%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Edremit’te Husumet Kanlı Bitti: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Edremit’te Husumet Kanlı Bitti: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Edremit ilçesi Yolören Mahallesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, pompalı tüfekle vurulan Nihat Gönül ve Ahmet Ürkmez hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 23:13
Edremit’te Husumet Kanlı Bitti: İki Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edremit’te Kanlı Kavga

Edremit ilçesi Yolören Mahallesi’nde Sanayi Sitesi girişinde karşılaşan ve aralarında önceden husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayda, pompalı tüfekle vurulan Nihat Gönül (40) ve Ahmet Ürkmez (38) ağır yaralandı.

İkisi de Hayatını Kaybetti

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen, Gönül ve Ürkmez olay yerinde hayatını kaybetti. Cesetler, Edremit Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayın Ardından

Olaydan sonra kaçan 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede suç aletleriyle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların işlemleri devam ediyor.

Gözaltılar ve Soruşturma

Jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Gözaltına alınan 4 kişi, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Zanlıların, kavgaya karışan diğer kişilerin kimlikleri ve olayın detayları hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

Edremit’te Güvenlik Önlemleri

Olayın yaşandığı Yolören Mahallesi’nde güvenlik önlemleri artırıldı. Jandarma, mahallede devriye gezerek benzer olayların yaşanmaması için tedbirler aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.