DOLAR 33,9905 0.27%
EURO 37,8885 0.72%
ALTIN 2.821,790,44
BITCOIN 1969797-2.9838%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ehliyet sahtecileri

Ehliyet sahtecileri

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Ehliyet sahtecileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında arama ve yakalama kararı olan şahıslara sahte kimlik ve sürücü belgesi imal eden yabancı uyruklu 2 kişiyi operasyonla kıskıvrak yakaladı.

Operasyonda; farklı isimler adına düzenlenmiş 100 adet sahte kimlik belgesi, 50 adet sahte sürücü belgesi, 10 adet sahte eski tip sürücü belgesi, 5 bin adet boş çipli kimlik kartı, sahte evrak imalinde kullanılan çok sayıda materyal ile çeşitli sahte evrak ele geçirildi.

Farklı isimler adına bir sürü kimlik kartı ve evrak ele geçirildi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, T.Ü. ve A.T. isimli şahısların, başta yurtdışına çıkmak isteyen şahıslar ile çeşitli suçlardan aranan şahıslara sahte kimlik ve belge düzenlediği bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan istihbarı çalışmalarla, şüphelilerin Beylikdüzü’nde kaldığı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda; farklı isimler adına düzenlenmiş 100 adet sahte kimlik belgesi, 50 adet sahte sürücü belgesi, 10 adet sahte eski tip sürücü belgesi, 5 bin adet boş çipli kimlik kartı, sahte evrak imalinde kullanılan çok sayıda materyal ile çeşitli sahte evrak ele geçirildi.

Ehliyet Sahtecileri de “sahte” çıktı

Jandarma ekiplerince yakalanan T.Ü. ve A.T. isimli şahısların yapılan kimlik sorgulamasında yabancı uyruklu oldukları, Türkiye’ye kaçak yollarla giriş yaptıkları, yakalanıp sınır dışı edilmemek için, ikamet izni bulunan tanıdıklarının kimlik bilgilerini kullanarak kendilerine sahte ikamet belgesi düzenledikleri belirlendi.
T.Ü. ve A.T. çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şahısların irtibatlı olduğu diğer şüpheli veya şüphelileri ortaya çıkarmak için çalışmalara devam ediliyor.

Haber: Fırat İBAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.