DOLAR 34,0763 0.14%
EURO 38,0804 0.03%
ALTIN 2.834,910,21
BITCOIN 21470051.14612%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KORKUNÇ CİNAYET, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI BULUNDU

KORKUNÇ CİNAYET, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI BULUNDU

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:32
KORKUNÇ CİNAYET, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih ilçesindeki bir otelde çalışan Afganistan uyruklu 16 yaşındaki A.Ş., korkunç bir cinayete kurban gitti evinde elleri ve ayakları önden bağlanmış halde ölü bulundu.

Olayın boğularak gerçekleştiği tespit edildi ve aralarında gencin babası Murad Ş. (40) ve iki Afganistan uyruklu Suhrap S. (18) ve H.S. (16) olan üç kişi gözaltına alındı. Olay, 1 Nisan Cumartesi günü saat 23.45 sıralarında Nişanca Mahallesi’nde meydana geldi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

A.Ş’nin aynı evde babası ve iki Afganistan uyruklu şahıs ile birlikte kaldığı belirlendi. Polis ekipleri, yaptıkları ilk incelemede gencin boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Detaylı araştırmalar sonucunda evde herhangi bir dağınıklık olmadığı, gencin özel eşyalarının da içeride olduğu anlaşıldı.

ŞÜPHELİLER ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili Suhrap S. ve baba Murad Ş. gözaltına alınırken, yaşı küçük olan H.S. ise Çocuk Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri öğrenildi.

Suhrap S. ve H.S.’nin ifadelerinde aynı evde 4 kişi kaldıklarını, kendilerinin saat 23.45 sıralarında işten eve geldiklerini, kapının açık olduğunu, A.Ş’yi ölü olarak bulduklarını ve ardından polise haber verdiklerini iddia ettikleri öğrenildi.

 

AĞACA ÇARPAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.