DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21476750.06273%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Enflasyon, emekçileri ezmeye devam ediyor”

“Enflasyon, emekçileri ezmeye devam ediyor”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:16
“Enflasyon, emekçileri ezmeye devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü programı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.


Her sene coşkuyla kutlanan ve resmi tatil olarak ilan edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bu sene de kutlamalar yapıldı. İşçi ve Emekçilerim Bayramı olan bu günde emekçiler İDO İskelesi önünde toplandı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılan yürüyüşte çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları katıldı ve sloganlarla günün anlam ve önemine dikkat çekti. Bandırma Emek Platformu Dönem Sözcüsü ve Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İlyas Satırlı, DİSK Şube Sekreteri ve dönem sözcüsü Serkan Ünlü, KESK ve Emekçi Kadın Platformu adına İpek Çetinkuş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın konuşma yaptı.


“İŞÇİ ENFLASYONA EZDİRİLMEMELİ”

Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri ve Oda Başkanları işçilerle yan yana yürüdü. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptığı konuşmada; “Yüksek enflasyonu göz önüne alarak belediyemizde çalışan işçilerimize enflasyonun üzerinde ücret vermeye çalışıyoruz ama her geçen gün artan enflasyon, emekçileri ezmeye devam ediyor. Sadece bizim, işçimizi düşünmemiz yetmiyor. İşçiyi enflasyona ezdirmemek bir hükümet politikası olmalı. Bandırma, 40 ilden büyük, güzel bir kent. Adaletli bir şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da sizlerin haklarını savunmak için alanlarda olacağız.” açıklamalarında bulundu.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.