DOLAR 34,0926 0.21%
EURO 38,1342 0.19%
ALTIN 2.848,000,68
BITCOIN 21735342.65513%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AYTEKİN MECLİS İDARİ AMİRLİĞİNE SEÇİLDİ

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AYTEKİN MECLİS İDARİ AMİRLİĞİNE SEÇİLDİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:40
CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AYTEKİN MECLİS İDARİ AMİRLİĞİNE SEÇİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin yeni Meclis grup yönetimi belli oldu. Balıkesir milletvekili Ensar Aytekin ise TBMM İdari Amirliğine seçildi.

CHP Parti Meclisi toplantısının ardından CHP’nin yeni Meclis grup yönetimi de belli oldu. Buna göre; CHP Grup Başkanı Özgür Özel olurken, CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın, Burcu Köksal, Ali Mahir Başarır oldu.

TBMM Meclis Başkanvekili ise Gülizar Biçer Karaca oldu. Özgür Özel CHP’nin grup başkanı olurken; Burcu Köksal da Oya Araslı ve Emine Ülker Tarhan’dan sonra CHP’nin üçüncü kadın grup başkanvekili oldu.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AYTEKİN TBMM İDARİ AMİRLİĞİNE SEÇİLDİ

Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Meclis İdari Amirliğine seçildi ve sosyal medya hesaplarından yaşadığı gururu paylaştı.

“Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Grup yönetimi seçimleri bugün Milletvekillerimizin katılımıyla gerçekleşti. Yeni dönemde, Balıkesir’imizi Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amirliği nezdinde temsil edecek olmanın gururunu yaşıyorum. Başta Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, üstlendiğimiz bu görevde desteklerini esirgemeyen tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

Yapılan seçimde, TBMM Grup Başkanlığımıza seçilen Özgür Özel; Grup Başkanvekilliklerimize seçilen Ali Mahir Başarır, Gökhan Günaydın, Burcu Köksal; TBMM Başkanvekilliğimize seçilen Gülizar Biçer Karaca; TBMM Katip Üyeliklerimize seçilen Sibel Suiçmez, Elvan Işık Gezmiş ve Asu Kaya vekillerimizi tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.