DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21548350.52312%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ERDOĞAN’DAN BAYRAM MESAJI

ERDOĞAN’DAN BAYRAM MESAJI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:30
ERDOĞAN’DAN BAYRAM MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlamak için sosyal medya hesaplarından video mesaj yayınladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aziz milletim değerli kardeşlerim sizleri kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Mübarek Ramazan Bayramı’nızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu sene 6 Şubat depremlerinde yitirdiğimiz canların acısı sebebiyle Ramazan Ayı’nı buruk karşıladık, buruk geçirdik. Depremlerde ve sellerde vefat eden 50 bini aşkın insanımızın her birine bir kez daha Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletçe hepimizin bir kez daha başı sağ olsun. Asrın felaketinin yaralarını devlet millet, el ele, omuz omuza vererek asrın dayanışmasıyla sarıyoruz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs seçimlerini milletimizin desteğiyle tamamladıktan sonra deprem bölgesinin imar ve ihyasının kesintisiz sürmesini sağlayacağız. Sadece son birkaç ayda yaşananlar ışığında milletimizin doğruya doğru diyerek yine en isabetli karar vereceğinden şüphe etmiyoruz. Türkiye yüzyılı vizyonumuza sahip çıkan bizlere dualarıyla destek veren tüm vatandaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. Bayramınız mübarek, gönülleriniz şen umutlarınız diri geleceğiniz aydınlık olsun kalın sağlıcakla” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.