DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Erdoğan’dan Kritik Mesajlar ve Almanya Ziyareti

Erdoğan’dan Kritik Mesajlar ve Almanya Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Teşkilatı zirvesinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı ve terörle mücadeleye vurgu yaptı. Erdoğan, çeyrek finaldeki Türkiye-Hollanda maçında milli takıma destek vermek için Almanya'ya gidecek.

ABONE OL
Temmuz 5, 2024 14:48
Erdoğan’dan Kritik Mesajlar ve Almanya Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanghay Zirvesi ve Almanya Programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’da Şanghay İşbirliği Teşkilatı liderler zirvesine katıldı. Erdoğan, zirvede İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınayarak, “İsrail’in durdurulması ve kalıcı ateşkes sağlanması için baskının artırılması gerekiyor” dedi. İsrail saldırıları sonucu 40 binden fazla kişinin hayatını kaybettiğine ve 90 bin kişinin yaralandığına dikkat çekti.

Terörle Mücadele ve Göçmenler

Erdoğan, terörle mücadeleye de değinerek, “Türkiye, PKK, PYD, YPG, FETÖ ve DEAŞ dahil terörizmin farklı biçimleriyle 40 yıldır mücadele ediyor” dedi. Göçmenler konusunda ise, Türkiye’nin 4 milyondan fazla yerinden edilmiş insana ev sahipliği yaptığını belirtti.

Almanya Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı için Almanya’ya gidecek. Almanya ziyareti, Merih Demiral’ın bozkurt işareti tartışmalarının ardından milli takıma destek amacı taşıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.