DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21536020.47592%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ERKEK ARKADAŞINA ALERJİSİ VAR

ERKEK ARKADAŞINA ALERJİSİ VAR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
ERKEK ARKADAŞINA ALERJİSİ VAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin Massachusetts eyaletinde yaşayan 22 yaşındaki Virginia Nault isimli kadının erkek arkadaşına alerjisi olduğu haberi sosyal medyada gündem oldu.

New York Post‘un haberine göre, Virginia Nault’un Steve Johnson ile çöpçatanlık uygulaması aracılığıyla tanıştığı ilişkisi, fiziksel yakınlık başladığı anda alerjiye dönüşmüş.

Daha önce egzama ve diğer cilt rahatsızlıklarıyla mücadele eden Nault, başlangıçta bu durumu sevgilisiyle ilişkilendirmemiş ve semptomları “mevsimsel alerji” olarak düşünmüş. Ancak zamanla, semptomların sadece Johnson’ın yanındayken ortaya çıktığını ve ayrıldıktan sonra geçtiğini fark etmiş.

Nault, “Her şey gözlerimin aşırı kaşınması ve sulanmasıyla başladı” diyerek, başlangıçta bu durumu sevgilisinin evindeki havaya veya kullandığı bir vücut ürününe bağladı.

Johnson, çamaşır deterjanlarını, banyo malzemelerini ve parfümünü değiştirse de Nault’un vücudu hala tepki vermeye devam etti.

“SEBEBİ ERKEK ARKADAŞI JOHNSON OLABİLİR”

Nault, dermatoloğa, alerji uzmanına ve göz doktoruna başvurdu, ancak hastalığının net bir açıklaması bulunamadı ve bu reaksiyonun sebebinin Johnson olabileceği fikri hakim oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, Nault’un alerjisinin erkek arkadaşının onu aldatmasından kaynaklandığını iddia etti.

Ancak Nault, bu iddialara pek önem vermedi. Nault, bu durumun ikisi için de çok stresli olduğunu belirterek, “Gün sonunda beni tanımıyorlar, onu tanımıyorlar ve bizim ilişkimizi bilmiyorlar” dedi.

(Haber Merkezi)

EŞİNİN BOĞAZINI KESMİŞTİ, “SUÇLU SADECE BEN DEĞİLİM” DEDİ!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.