DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
EYVAH EYVAH…

EYVAH EYVAH…

Dur durak bilmeyen Sosyal medya bağımlılığı her geçen gün bireyler üzerindeki hakimiyetini ortaya koyuyor.... Toplumda can bulan her değişim gelişim değildir.. Tüm hatlarıyla değerlendirildiğinde öz güven problemi, kendini ifade etme ve bilgi edinme yeteneklerin de ki gelişim, anksiyete bozuklukları, fiziksel ve psikolojik rahatsızlıklara maruz bıraktığı gibi politik kutuplaşmaya kadar dayanan sorunları da beraberinde getiriyor.

ABONE OL
Temmuz 9, 2024 14:25
EYVAH EYVAH…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilinçsiz ve aşırı sosyal medya kanalları kullanımı aile ve arkadaş ilişkilerindeki değişimden algı yoksunluğunun doğurduğu şuursuzluğa gebe kalıyor..

Ortaya çıkanlarsa ister istemez içler acısı durumu sergiliyor..
Şükürsüzlük ve ahlâki değerlerin yitirilmesi toplumların çöküşüne mal olmakla beraber gidişat küreselleşen emperyalizmin zincirsiz köleleri haline geldi.. Pekala! kimin? kimlerin derdinde İNSANLIK…?
Ne gelinen konum ne de idraktan ırak düşüncelerin bilincindeyiz.

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete..

Televizyon kanalları ve sosyal medya.. !!
Ahlaksızlığın alenen aşikâr hale getirilerek normalmiş algısını empoze etmek üzere inşa edilmiş projedir.
Şeytanı güçlerin öncülüğünde ve kurumsal yapıların yardımları ile örgütlü yapılmakta..
Edep ve ahlaksızlığa teşvik içeren tüm yayınları ulu orta göz önünde sergilenmesi de sağlamasıdır..

18 yaşındaki kızın bir sokak röportajında utanmadan, sıkılmadan kameraya bakarak doğal bir şeyden bahsedermiş gibi birden fazla bireylerle yaptığı müstehcen yorumunu dile getirebilmesi,  Youtuber olabilmek adına cadde, sokak aralarında gözüne kestirdiği kızlara zinaya davet eden sorulara mi yanalım? yoksa verdiği cevaben kızlarımıza mı…?

Kutsal bildiğimiz anneler !!! çocuğunun yanında cinsel içerikli yayın yapanından, eşini yarı çıplak teşhir eden erkeklerden, 7/24 yayın yapan kanallarda milyonların önünde kocasının ahlaksız teklifini anlatanına, hatta para karşılığı eşi ile birlikte olanına dek.
Bitmeyen daha nice iğrenç ve kirli örnekler…

Evdeki namahremi dışardan görülmesin diye perdeleri çeken erkeklere ne oldu?
Evladı biraz geç kalınca pencerede nöbet tutan analar nerede?
Çocuk istismarının level atladığı bu dönemde Sosyal Medyada evlatlarının günlük yaşantılarını para kazanmak için paylaşımlarını yapan ebeveynler türedi.

İslam’ı kullanarak Rabbinin ahkamı üzere emrettiği ayetini hiçe sayarak, altı Tophane üstü Şişhane giyim tarzıyla tesettürü alet ederek kirletenler ile dolu.

Toplumsal değişim öylesine hızlı ki! 50 senede adapte olacağımız döngüde süngerin suyu emme derecesine geldik. Adapte olmak açısından hiç de zorluk çekilmiyor inanın..
Cep telefonları ve sanal alem temel tüm ihtiyaçlarımızı kapsar olmuş.
Enfermasyon ses hızı kadar yol alıyor.
Muhakeme etme, aktarım ve ifade edebilme, eğitim ve öğretim olan sözlü kültürden yazılım kültürüne geçmek en büyük yanlışlık.

Karanlık yüzlerin sistematik dokunuşları milli ve manevi değerlerimizde hayat bulsun bizler de hâlâ uyumaya devam edelim.

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.