DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Sevilla forması giyen 27 yaşındaki golcü Youssef En-Nesyri’yi kadrosuna katmak üzere. Anlaşmanın kısa süre içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri Transferinde Sona Yaklaştı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri Transferinde Sona Yaklaştı_1

Mourinho’nun Özel Tercihi

Youssef En-Nesyri, performansıyla dikkat çekerken, Mourinho’nun golcü listesinin başında yer alıyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Fenerbahçe, Sevilla ile anlaşmaya çok yakın ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri Transferinde Sona Yaklaştı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri Transferinde Sona Yaklaştı_2

En-Nesyri’nin Geçen Sezon Performansı

Geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla 41 maça çıkan Youssef En-Nesyri, bu karşılaşmalarda 20 gol ve 3 asistlik performans gösterdi. Bu etkileyici performansıyla adından söz ettiren En-Nesyri, Fenerbahçe’nin hücum hattına büyük katkı sağlayacak.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri Transferinde Sona Yaklaştı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri Transferinde Sona Yaklaştı

Resmi Açıklama Bekleniyor

Fenerbahçe’nin, Sevilla ile anlaşmayı tamamlamasının ardından transferi kısa süre içerisinde resmiyete kavuşturması bekleniyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, yeni golcülerinin resmi olarak açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.