DOLAR 34,0926 0.21%
EURO 38,1342 0.19%
ALTIN 2.848,000,68
BITCOIN 21735342.65513%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Feribot seferleri ne zaman?

Feribot seferleri ne zaman?

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
Feribot seferleri ne zaman?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun bir süredir yapılmayan Bandırma- İstanbul feribot seferleri bir başka bahara mı kaldı?

Ramazan Bayramına yaklaşık 12 gün kalmasına rağmen feribot için bilet almak isteyenlere feribot seferleriyle ilgili henüz bir tarifenin bulunmaması nedeniyle internetten olsun gişelerden olsun bilet satışları gerçekleşmiyor. İDO Bandırma yetkililerince halen feribot seferleriyle ilgili bir tarifenin olmadığı belirtildi. İDO’nun Bandırma-İstanbul seferleri geçen yıl kış sezonundan bu yana da sadece deniz otobüsü seferleri yapılması nedeniyle araç ile gidecek yolcular istifade edemiyor.

Sık sık karayoluyla İstanbul’a gittiğini söyleyen araç sahipleri ise hızlı feribotlarla sadece Bandırma ve çevresindeki vatandaşlar tarafından kullanılmadığını belirterek “Feribot Balıkesir, Ayvalık, Edremit, İzmir ve hatta Bodrum gibi tatil kentleri arasında ulaşımı sağlıyor. Feribot seferleri çok önemli. Hem bölge ekonomisi hem de vatandaşlar İstanbul’a daha hızlı ve konforlu ulaşım sağlayabiliyor” diye konuştular.

Haber: Erdem ÖZCAN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.