DOLAR 34,1526 0.15%
EURO 38,0482 -0.13%
ALTIN 2.884,630,35
BITCOIN 21597820.87893%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Festivalin ilk günü coşkuyla başladı

Festivalin ilk günü coşkuyla başladı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Festivalin ilk günü coşkuyla başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali başladı. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu ve Bandırmalı sanatçı Altınbaş, coşkuyu arttırdı.


Bandırma’da bu yıl 31. düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali “Festival Kortej Yürüyüşü” ile başladı. Liman AVM önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar olan yürüyüşe Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun olmak üzere bir çok siyasi parti, STK’lar ve vatandaşlar katılım sağladı.


31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nde açılış “Anadolu Ateşi Dans Topluluğu” ile yapıldı. Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Bandırma’da Türkiye’nin birçok bölgesinin yöresel danslarını sergiledi.

Gösteri sonunda Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, teşekkür plaketini takdim etti. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nda yer alan bir dansçının ise Bandırmalı olduğu öğrenildi. Dans gösterisinin ardından Kirpi lakabıyla tanınan Bandırmalı Bülent Altınbaş, klarnetin büyülü sesini izleyicilerle buluşturdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.