DOLAR 34,1273 -0.01%
EURO 38,1207 -0.03%
ALTIN 2.882,530,27
BITCOIN 21962402.00424%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“Geleceğin için pedal çevir”

“Geleceğin için pedal çevir”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
“Geleceğin için pedal çevir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Rotary Kulübü ve Bandırma Bisiklet Grubu Erdek’te temiz çevre ve sağlıklı yaşam mesajı vermek için bisiklet turu düzenlendi.

Bandırma Rotary Kulübü ve Bandırma Bisiklet grubu iş birliğiyle Erdek’te temiz çevre ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu düzenlendi.

Bisiklet severlerin yoğun ilgilisi ile gerçekleşen etkinlikte 7 den 70’e bisiklet severler bir araya geldi.

Düzenlenen etkinlik hakkında konuşma yapan Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Burak Uğur, temiz çevre ve sağlıklı yaşam mesajı vermek istediklerini belirterek şu şekilde konuştu:

“İlk gez bundan 3 yıl önce Fatma Sibel Başkanımız önderliğinde başlayan bisiklet turu projemizi bu yıl yeniden düzenledik. Temiz çevre ve sağlıklı yaşam mesajı vermek istediğimiz etkinliğe yoğun katılım görmek bizi çok sevindirdi. Rotary ile Hayal Et mottosu ile başladığımız dönemimizde bir çok proje ile birlikte olacağız.”

Bisiklet turu hakkında düşünlerini ifade eden Bandırma Bisiklet Grubu Başkanı Olcay Türker bisiklet sporunun önemini söyleyerek” Bugün burada Bandırma Rotary Kulübü ile bu etkinliği düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Bisiklet sporuna olan ilginin her geçen gün artması bizim için sevindirici. Bugün burada olan rotaryenlerede çok teşekkürler.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.