DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144835-0.02851%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Gelecek nesiller için temiz bir Susurluk

Gelecek nesiller için temiz bir Susurluk

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Gelecek nesiller için temiz bir Susurluk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakılması amacıyla hazırlanan projelere dikkat çekerek “Temiz çevre bilincini aşılamayı hedefliyoruz” dedi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, 50 litre bitkisel atık yağ toplayarak Belediye’ye teslim eden Ezgi Ekinci’ye çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti. Başkan Güney, göreve geldiği günden itibaren Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konusunda birçok farkındalığa imza attıklarını belirterek Susurluk Belediyesi olarak toplumu atık yağın doğaya verdiği zararlar konusunda bilinçlendirmeyi amaçladığını söyledi. Başkan Güney, “Su kaynaklarımızın korunması, çevreye verilen zararın önüne geçilmesi, denizdeki, topraktaki ve havadaki canlıların daha uzun yaşaması ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakılmasını amacıyla hazırladığımız projelerle geleceğimiz olan çocuklarımıza her atığın çöp olmadığını öğretmeyi, temiz toplum, temiz çevre bilincini aşılamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Belit PEKTEZEL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.