DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
GELENEK DEVAM EDİYOR

GELENEK DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
GELENEK DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, Eminpınar Mahallesini ziyaret ederek halkın nabzını tuttu. Köken, mahalle sakinleri tarafından yapılacak cemiyet inşaatı arayışına eşlik etti.

Gelenekselleşen mahalle ziyaretlerine Eminpınar Mahallesi ile devam eden Kaymakam Muammer Köken, gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlarla bir araya geldi. Köken, kahvehanede sohbet ettiği mahalle halkıyla tek tek ilgilenerek istek ve sorunlarını dinledi ve ilgili birimlere incelenmesi için talimatta bulundu.

Kaymakam Muammer Köken, Eminpınar Mahallesini ziyaret ederek halkın nabzını tuttu. Köken, mahalle sakinleri tarafından yapılacak cemiyet inşaatı arayışına eşlik etti.

BİRLİKTE CEMİYET İÇİN YER ARAYIŞINDA BULUNDUK”

Mahallede ki çalışmaları yerinde inceleyen Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, “Mahalle sakinlerimiz tarafından kurulmak istenen cemiyet için uygun bir yerde inşaat arayışında bulunduk. Konuşmalarımızda konumuz genellikle ‘Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi. Mal da yalan mülk de yala. Var biraz da sen oyalan.’ minvalinde geçti. ” ifadelerini kullandı. Ayrıca Köken, mahallede yürütülen çalışmalar hakkında genel bir bilgi aldı.

ÇALIŞMALARIMIZA OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ”

Köylerin merkezi aratmayacak şekilde güzel olduğunu ifade eden Köken, “Köylerimizde yapılan çalışmaları ve yatırımlar ile köylerimizin ilçelerden farkı kalmadı. Köylere hizmet götürmek için düzenli olarak çalışmalar sürüyor. Köyde yaşayan vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile zaman zaman bir araya gelerek istek ve dileklerini dinliyoruz. Yapılan çalışmalarımızla olumlu dönüşler alıyoruz.” dedi. Köylere ziyaretlerini devam ettirerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini ifade eden Köken, mahalle sakinleriyle hasbihal ettikten sonra oradan ayrıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.