DOLAR 34,0134 0.34%
EURO 37,8651 0.67%
ALTIN 2.819,700,37
BITCOIN 1973175-2.83055%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) tarafından 79.su düzenlenen Geleneksel Damızlık Koç Satış Töreni, Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nde gerçekleşti.


Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nde ​bu yıl 79.su düzenlenen etkinliğin açılışını Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürü Erdinç Veske gerçekleştirdi. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, TOGEM Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Aydın, Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Süleyman Aslan, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan da törene katılım sağladı.


Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetiştiricilerin damızlık ihtiyacını karşılaması için düzenlenen etkinliğe ilgi oldukça fazlaydı. Koç Satış Töreni’nde damızlık vasfı taşıyan Karacabey Merinosu, koç ve erkek tokluların fotoğraf ve bilgilerinin bulunduğu damızlık koç kataloğunda sergilenen 150 damızlık koç alıcının beğenisine sunuldu. 7500 Türk Lirası açılış fiyatından başlayarak açık artırma ile satıldı.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.