DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Gemisini Kurtaran Kaptan

Gemisini Kurtaran Kaptan

Maça Atınç ve Mexer’in ortaklaşa hediyesiyle 1-0 geride başladık. Atınç’ın baskı altındayken uzaklaştırması gerektiği topu Mexer vermesi ve onun da ayağının altından kaçırması kabul edilebilir bir şey değildi. Neyse ki Rahmetullah’ın orta şut karışımı vuruşunda şans yüzümüze güldü ve eşitliği sağladık. O şans golü olmasaydı biz yine beraberliği bulacak oyunu oynamaya başlamıştık.

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 23:26
Gemisini Kurtaran Kaptan
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Sonrasında da Keçiörengücü’ne karşı çok daha derli toplu oynadık. İkinci yarının başlarında topu versekte sonrasında yine oyunun kontrolünü ele aldık. Her zaman söylediğim bir şey vardır. Son dakika golleri güzel şeylerin habercisidir. Umarım kaptanın dün son dakikada gelen golüde böyledir. Atınç’ın golü demişken buradan değerli dostum Engin Vardar’a selamlar. Maçı beraber izledik kendisiyle. Golün olduğu korner kullanılmadan hemen önce kamera, Keçiörengücü kalecisi Metin Uçar’ı gösterdi. Engin bu kaleci gol yiyecekmiş gibi bakıyor dedi, bende Atınç vurur gol olur dedim. Her halde şans getirdik 🙂
2024-2025 sezonuna iki galibiyetle başladık. Lig başlangıcında oynanan futbola çok takılmamak gerekiyor. Hemen hemen baştan aşağı yenilenmiş bir kadro var. Bu kadronun oturması ve birbirini tanıması biraz zaman alacaktır. Ancak bariz defolar olduğunuda belirtmek gerekiyor. Örneğin Atınç ve Mexer tandeminin çok ağır olduğu aşikar. Hızlı hücumcuları olan takımlara karşı zorluk yaşayabiliriz. Her ikiside çok tecrübeli isimler ve bu açıklarını doğru hamle ve zamanlamaya kapatabileceklerini düşünüyorum. Burada beklerimize de çok iş düşecektir. Ters kademelerde dikkatli olmaları çok önemli.
Mustafa Gürsel bu hafta Mehmet Özcan’ı öne atarak Keçiörengücü’nün geriden topla kolay çıkmasını engellemeyi düşünmüş. Zaman zamanda başardı. Mustafa Gürsel’in bu tarz yer değişikliklerini ilerleyen haftalarda çok daha fazla göreceğimizi düşünüyorum. İyi bir taktisyen ve rakibini iyi okuyan bir hocadır. 21-22 sezonunda ki tek sıkıntısı oyun oynanırken alternatif planlar üretememesiydi ama artık kendisi tecrübeli ve bu ligi iyi bilen isimlerden bir tanesi. Eminim kendisini geliştirmiştir. Doğancan’ı da en verimli kullanan isimdi ve o sezon ki performansıyla Süper Lig takımı Giresunspor’a transfer olmuştu. Bu sezonda yine çok ihtiyacımız olacak isimlerden birisi Doğancan. Enteresan bir isim, maç içinde kayboluyor ancak kimsenin beklemediği bir anda ortaya çıkıp skora etki edebiliyor.
Paixao için söylenebilecek çok bir söz yok. Bu ligin kurtlarından birisi. 90 dakika çıkartamaz ancak sonradan oyuna girdiğinde geçen hafta Erzurum maçında olduğu gibi skorborda ismini yazdıracaktır. Paulinho genç, hırslı bir isim. Defans arkası koşuları iyi fakat besleyebilmek çok önemli.
Önümüzde ki hafta geçen sezon iki maçta da golsüz beraber kaldığımız Çorumspor’u misafir ediyoruz. Taraftarımız eminim üzerine düşen görevi yapacaktır.
YAZAR: Gürol BEYGİRET

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.