DOLAR 34,0173 -0.14%
EURO 38,0578 0.37%
ALTIN 2.830,300,99
BITCOIN 21487376.42532%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI “DİYANET GENÇ OFİS”

GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI “DİYANET GENÇ OFİS”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI “DİYANET GENÇ OFİS”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 Yılından bu yana faaliyet gösteren “Diyanet Genç Ofisi” Susurluk Çarşı Camii altındaki yeni yerinde hizmete açıldı. Kaymakam Muammer Köken, gençliğe sahip çıkmanın öneminden bahsetti.

Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik rehberlik faaliyetlerini yürütmek üzere Susurluk İlçe  Müftülüğü bünyesinde 2021 yılının Eylül ayında ilçede faaliyetine başlayan “Diyanet Genç Ofisi” Susurluk Çarşı Camii altındaki yeni yerinde hizmete açıldı. 26 Ocak günü açılışı gerçekleştirilen törene Kaymakam Muammer Köken, kurum amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katılım sağladı.

BULUŞMA VE KAYNAŞMA NOKTASI OLDU”

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasında  İlçe Müftüsü Vekili Muhammet Alan tarafından genç ofis faaliyetleri hakkında bilgi verilerek katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Diyanet Gençlik İlçe koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Recai Çolak tarafından gençlik faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirildi. Sunum içeriğinde gençlere yönelik dini, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunmak ve gençlerin bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla olduğu anlatıldı. Sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler düzenleyen Diyanet Genç Ofis, gençlerin buluşma ve kaynaşma noktasına dönüştü.

 “GENÇLERLE YETERİNCE İLGİLENİLMELİ”

Gençlik döneminin insan hayatı açısından yerinin doldurulamaz olduğunu ve bu dönemde insanın kendisini yetişmesinin önemini belirten Kaymakam Muammer Köken, günümüzde gençlere yönelik rehberlik faaliyetlerinin önemini vurguladı. Gençliğe sahip çıkmanın öneminin de altını çizen Köken, “Sosyal hayatta yaşanan birçok sıkıntı ve problemler gençlerle yeterince ilgilenemediğinden kaynaklanıyor. Bu mekanlarda sunulan imkanların iyi şekilde değerlendirilmesinin, dini, milli ve insani değerlerimizin  gençlerimize aktarılması oldukça önemli. Ayrıca vatandaşlarımızdan ofise gelen gençlere destek olmalarını rica ediyorum.” dedi. Program Müftülüğümüz Murakıbı Mahmut Hakkı Aklan’ın yaptığı dua ve açılışa katılan misafirlere ofis mekanı gezdirilerek tanıtımı ile sona erdi.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.