DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Gerçeği güvenlik kamerası ortaya çıkardı

Gerçeği güvenlik kamerası ortaya çıkardı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
Gerçeği güvenlik kamerası ortaya çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da yaşayan emekli Hasan S. (72) kendisine ait banka kartıyla ilçede bulunan bir bankaya ait ATM’den 2 bin 500 lira çekildiği iddiası ile polise başvurdu. Gerçek ise bankanın güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda banka hesabını inceleyen Hasan S. hesabından 2 bin 500 lira çekilmiş olduğunu gördü ve ilgili bankaya giderek şikâyetçi olacağını söyledi. Banka yetkilileri ise, banka kartı olmadan ve şifre bilinmeden kimsenin bir başkasının hesabından para çekemeyeceğini söylemelerine rağmen Hasan S. ikna olmadı. Bankanın, İnönü Caddesi’ndeki ATM’sinden çekilen 2 bin 500 lirayı kendisinin çekmediğini ısrarla iddia eden Hasan S. karakola giderek bankadan şikâyetçi olduğunu, hesabından çekilen 2 bin 500 liranın kim tarafından çekildiğinin tespit edilmesini istedi.

 “Kendisi Çekmiş “

Hasan S.’nin karakolda ifade vermesinin ardından banka ATM’sinde yapılan incelemede ATM’den parayı çekenin “ben çekmedim” diyen Hasan S. olduğu ortaya çıktı. Karakola çağrılan Hasan S.’ye kamera görüntüsü gösterildi. Kamera görüntüsünde kendisini gören Hasan S. çok şaşırdığını, unutmuş olacağını söyledi. Kendisinin, unutkanlığı önlemek için 10 yıldan beri T….. adlı ilacı kullandığını, demek ki bir işe yaramadığını gördüğü için de artık kullanmayacağını söyledi. Hasan S. bu kez verdiği ikinci dilekçeyle de şikâyetinden vazgeçti.

HABER: Erdem ÖZCAN

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.