DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21568030.34759%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
GİDİLMEDİK MAHALLEMİZ KALMAYACAK

GİDİLMEDİK MAHALLEMİZ KALMAYACAK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
GİDİLMEDİK MAHALLEMİZ KALMAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kepekler ve Ilıcaboğazı mahallesini ziyaret eden Belediye Başkanı Nurettin Güney, mahallelilerin nabzını tutarak gerekli tüm çalışmaların yürütüleceğinin bilgisini paylaştı.

Belediye Başkanı Nurettin Güney, Kepekler ve Ilıcaboğazı mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerini dinledi. Bir süredir devam eden ziyaretlerde, Başkan Güney’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ve belediye ekipleri ile birlikte mahalle mahalle gezerek vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. “Belediye Burada” ekibi bu çalışmayla hem mahallelilere yalnız olmadığını hissettirmeyi hem de vatandaşlara belediye çalışmalarını anlatmayı amaçlıyor.

YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ YERİNDE GÖRÜYORUZ

Susurluk’a bağlı tüm mahallelerde gezilmedik yer bırakmayacaklarını belirten Güney, “Bilindiği üzere Susurluk’ta ki tüm köylerimize giderek Belediye burada projesiyle halkımızın istek ve ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Bu tespit edilen istekleri anında gidermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri yerinde görerek kontrol ediyoruz ve eksiklikleri birebir halkımızdan öğrenerek gidermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

ÇIKMAZ SOKAKLARIMIZA TAŞ YOL YAPILACAK

Belediye Başkanlığının çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Ilıcaboğazı Mahalle Muhtarı İbrahim Baran, “Belediye ekipleri ile görüşerek ilettiğimiz tüm şikâyetlerimizi ve köyümüzün eksikliklerini gidermek için çabalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkan beyle görüşmelerimiz neticesinde bünyemizde bulunan birkaç çıkmak sokağımızın yollarına taş döşenmesiyle alakalı yaza doğru bir çalışma daha yürütülecek. Bununla beraber büyük bir eksiğimiz kapatılmış olacak.” dedi.

EZAN SESİ DAHA İYİ DUYULACAK

Bir vatandaştan Mahallede bulunan camide ezan sesinin duyulmadığına dair şikâyet alan Başkan Güney, camiye megafon temin edilmesi için talimatları vererek bu problemin giderilmesi konusunda çalışma başlattı. Konuya ilişkin Başkan Güney, kaymakamlık ve müftülükle iletişime geçeceğini bildirerek ezan sesinin duyulmasında artık bir problem çıkmayacağı sözünü verdi. 

Haber: Sena Eğilmez 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.