DOLAR 34,0685 0.01%
EURO 37,9879 0.18%
ALTIN 2.801,08-0,05
BITCOIN 20882741.74309%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Gönen ve Sarıköy’de 102. Kurtuluş Yılı Coşkusu ve Oya Festivali

Gönen ve Sarıköy’de 102. Kurtuluş Yılı Coşkusu ve Oya Festivali

Gönen ve Sarıköy, 102. kurtuluş yıl dönümlerini 16. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali ile coşkulu konserlerle kutladı. Sarıköy’de Ümit Besen sahne alırken, Gönen’de Adamlar, Tuğba Yurt ve Derya Bedavacı unutulmaz performanslar sergiledi. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, sanatçılara Gönen'in simgelerinden iğne oyası ve Gönen Belediyespor forması hediye etti.

ABONE OL
Eylül 10, 2024 22:20
Gönen ve Sarıköy’de 102. Kurtuluş Yılı Coşkusu ve Oya Festivali
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gönen ve Sarıköy, 102. kurtuluş yıl dönümlerini ve 16. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali’ni büyük bir coşkuyla kutladı. Etkinlikler, Gönen Belediyesi’nin düzenlediği konserlerle renklenirken, hem Sarıköy’de hem de Gönen’de halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gönen, Sarıköy, kurtuluş, Oya ve Çeyiz Festivali, Ümit Besen, Adamlar, Tuğba Yurt, Derya Bedavacı, Gönen Belediyesi, iğne oy

Gönen ve Sarıköy’de 102. Kurtuluş Yılı Coşkusu ve Oya Festivali_1

Ümit Besen Sarıköy’de Coşkuyu Zirveye Taşıdı

Sarıköy Cumhuriyet Meydanı’nda, kurtuluşun 102. yılı anısına düzenlenen konserde Türk müziğinin usta ismi Ümit Besen sahne aldı. Besen, sevilen şarkılarıyla Sarıköylü vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gönen’de Üç Gün Süren Festival Coşkusu

Gönen Yıldız Meydanı’nda gerçekleştirilen konser serisinde, ilk gün Adamlar grubu sahne alarak festivalin coşkusunu başlattı. İkinci akşam Tuğba Yurt, üçüncü ve son akşamda ise Derya Bedavacı Gönenli müzikseverlerle buluşarak müzik dolu geceler yaşattı.

Gönen, Sarıköy, kurtuluş, Oya ve Çeyiz Festivali, Ümit Besen, Adamlar, Tuğba Yurt, Derya Bedavacı, Gönen Belediyesi, iğne oy

Gönen ve Sarıköy’de 102. Kurtuluş Yılı Coşkusu ve Oya Festivali_2

Başkan Palaz’dan Sanatçılara Anlamlı Hediyeler

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, konserlerin ardından sahne alan sanatçılara, Gönen’in el emeği ürünlerinden iğne oyası ve Gönen Belediyespor forması hediye etti. Palaz, bu organizasyonların halkın kültür ve sanatla buluşmasını sağladığını belirterek, “Bu tür etkinlikler, hem şehrimizin tanıtımına hem de halkımızın tarihimize olan bağlılığına katkı sağlıyor” dedi.

Gönen Halkından Yoğun İlgi

Gönen ve Sarıköy’de düzenlenen etkinlikler, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Festival boyunca hem yerel halk hem de ziyaretçiler, müzik ve kültür dolu anılarla dolu üç günü coşkuyla kutladı. Gönen Belediyesi, bu tür organizasyonların şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlandırmaya devam edeceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.