DOLAR 34,0986 0.23%
EURO 38,1652 0.26%
ALTIN 2.855,650,94
BITCOIN 21728902.96967%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Gürsel; “Bizim için önemli olan bir maçı kazandık”

Gürsel; “Bizim için önemli olan bir maçı kazandık”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:24
Gürsel; “Bizim için önemli olan bir maçı kazandık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto 1. Lig’in 13. hafta müsabakasında sahadan 1-0 galip ayrılan Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, kendileri için önemli olan bir maçı kazandıklarını söyledi.

Maç sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, oyuncuları tebrik ederek;  “Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet kazandırmayı istiyorduk ve bunu başardık. Bizim için önemli bir maçtı. Maçın geneline bakarsak eğer ilk yarıda 3 tane güzel pozisyonumuz var. Bunları değerlendirebilseydik daha rahat olurduk. Kontrollü bir maç oynadık. Kazanmasını bildik ama ne yazık ki oyuncumuz Lokman’ın omuzu çıktı, ona da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Oyuncularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

BANDIRMASPOR – KOCAELİSPOR MAÇININ ARDINDAN

Basın toplantısında maçın değerlendirmesini yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, karşılaşmayı organize olamadıkları için kaybettiklerini söyledi. Akçay açıklamasında; “İyi bir maç beklentisi ile başlamıştık. Yeterince konsantrasyonumuzun olmaması bizi ilk yarı itibariyle kötü bir saha duruşuna düşürdü. İkinci yarı bunu değiştirmek istedik. Başarılı ataklarımızın olmasına rağmen tam organize olamadığımız için bunları da golle sonuçlandırmak nasip olmadı. Kötü bir müsabaka oynadık. Oyuncularımız telafi edecek güce sahipler. Bundan sonraki maçlarda telafisini yapacağız. Rakibin bir pozisyonu ile mağlup olduk” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.