DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18380120.56931%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
HÂLÂ BİR YERLERDE…

HÂLÂ BİR YERLERDE…

Çevrenize bir bakın! Hayatlarını gelişi güzel yaşayan deli dolu , uçuk kaçık günlerini gün eden vurdum duymazlara... Diğer yanda yaşamın zorluklarını soluyan, ayakta kalma mücadelesi verenlerin hikayeleri var.. Yaşantımın bana verdiği imkânlar ölçüsünde dünyanın dört bir köşesinden, farklı kültür ve karaktere sahip kişilikleri tanıdım. Siyah ile beyazın kaderi grinin tonlarında nefes alanlar cirit atıyor ortalıkta adamım diye.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 14:45
HÂLÂ BİR YERLERDE…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saygı ve sevgi duymak için din, dil, ırkların kültürlerin ehemmiyeti yoktur. Asıl gaye insan olabilmektir vesselam.
İşte! bizim neslin özünde yatan da budur “İnsanlık”…
Eçdadın nasihatleri ile mayalanmış, kendinden önce karşısındakini düşünen, kapıya geleni geri çevirmeyen, karşısındakinin sıkıntısını kendine dert edinen maneviyatını ve kültürel medeniyetine sahip çıkan..

İşte bu kişiliklerden birini kalemine alacağım bugün.
Bire bir tanıma fırsatı bulduğum..
Çocuk yaşlarında memleketinden kopan, kaderi onu İstanbul’a savuran. Kendi küçük ayak bastığı toprak ise bir o kadar büyük, acımasız, merhametsiz ve şuursuzluk sıfatını vird edinen kimliklerin arasında dimdik ayakta kalabilmek. Aynı vatan toprağın da gurbeti yaşamak….

Bugünlere gelebilmek her baba yiğidin harcı değildir.. Hakkı, hukuku gözetebilmek, adil kalabilmek, merhametini koruyabilmek.. Boya-posa, paraya, makama bakmaz adamlığın kimliği..

Geldiği yer ,bulunduğu konumu başarıdan başarıya imzasını attırıyor. Hak ettiği makamının da hakkını vererek temsil ediyor MAŞALLAH..

HÂLÂ BİR YERLERDE...

HÂLÂ BİR YERLERDE…

Fakat bilinmesi gereken bir nokta var onu farklı kılan. Geldiği nokta ile sınırlamıyor üzerine katarak ilerliyor.
Bundan sonra yatırımlarını ihtiyaç sahiplerine derman olabilme geleceğimizin nesli çocuklarımıza eğitime dayalı görevleri üstlenme arzusu ve milliyetçi kişiliğini vatana , millete hizmet aşkına adayan, Köksal Cerrahoğludur..

Böylesi insanların Çoğalması umudu ile ..

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.