DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
HALUK BAYRAKTAR CANLI YAYINDA: DİREK CIA İLE ÇALIŞAN BİR ŞİRKET

HALUK BAYRAKTAR CANLI YAYINDA: DİREK CIA İLE ÇALIŞAN BİR ŞİRKET

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
HALUK BAYRAKTAR CANLI YAYINDA: DİREK CIA İLE ÇALIŞAN BİR ŞİRKET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Habertürk’te katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Haluk Bayraktar Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Atatürk Havalimanı” çıkışına da tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidara geldikten hemen sonra Atatürk Havalimanı’nı Havacılık ve Uzay Çalışmaları’nın merkezi haline getireceğiz. Bize istikbalin göklerde olduğunu öğreten Atamızın adını taşıyan bu merkez, havacılık ve uzay sanayimizin dinamosu olacak” demişti. 

Bu sözlere tepki gösteren Haluk Bayraktar, “CIA ile direk çalışan bir şirkete burayı teslim ediyorum ne demek? Amerikan şirketi, Amerikan kurallarına bağlı. Burada 10 bin tane şirket varken buraya bakmadan Amerikan şirketine dönmek ne demek? Direk CIA ile çalışan bir şirket” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Haluk Bayraktar aynı şirket ile ilgili “Ben daha önce takdirde ettim” ifadelerini kullandı. Bayraktar o sözleriyle 11 yıl önce attığı bir tweeti kastetti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.