DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
HALUK BAYRAKTAR KEMAL KILIÇDAROĞLU POLEMİĞİ DEVAM EDİYOR

HALUK BAYRAKTAR KEMAL KILIÇDAROĞLU POLEMİĞİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
HALUK BAYRAKTAR KEMAL KILIÇDAROĞLU POLEMİĞİ DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalara Twitter’dan yanıt verdi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ın kendisi hakkındaki eleştirilerine yanıt verdi.

Bayraktar’ın kendisi hakkındaki eleştirileri hatırlatılan Kılıçdaroğlu, “Bayraktarların Türkiye için ne kadar önemli şeyler yaptıklarını anlattım. Beni dinlememişler. Babası hayatta iken yanlarına gittim. Çok güzel ve nitelikli ekibi vardı. Orada fotoğraflar çektirdik. Aileden izin almadığım için fotoğrafları paylaşmadım. Ben asla ve asla onlar da benim söylediğim şampiyonlar liginin parçası olacak. Onları niye dışlayalım? Onlara her türlü desteği vereceğiz.” dedi. Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bütün bu gelişmeleri parti devleti süreci içinde yaptılar. Acaba Kılıçdaroğlu gelirse aynı mantıkla gider mi, parti ayrı devlet ayrıdır. Samsun’da TEKNOFEST’e ben de gittim. Pırıl pırıl gençler vardı. Kim bilmiyorum, bana söylesin. Diyecek ki ‘Sizin şu milletvekiliniz bizim aleyhimizde konuşuyor’ diye. Kim bu ülkede taş üstüne taş koyuyorsa ben onun siyasi görüşüne bakmam. Keşke Bayraktar beni TEKNOFEST’te karşılasaydı. Ben haber verdim ‘gelmek istiyorum’ dedim. Büyük bir ihtimalle çekindi ve kendisi TEKNOFEST’ten ayrıldı. Bakan veya bakan yardımcısı bizi aldı, gezdirdi.”

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalara Twitter’dan yanıt verdi. Bayraktar, “Bizim derdimiz siyaset değil. Siz yapın siyasetinizi. Biz hakkımızı, milletimizin hukukunu çiğnetmemenin derdindeyiz” dedi.

‘YALAN SÖYLEYEN VEKİLLERİ NEDEN YÜKSELTTİNİZ?’

Bayraktar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sn.Kılıçdaroğlu, bugün yine isimlerimizi zikretmişsiniz, her ne kadar bugüne değin biz pek hissedemesek de bizi desteklediğinizi söylemişsiniz.

Buna rağmen Milli SİHA’lara jitem diyen, bize devlet şirketlerinden insan kaynağı çalma iftirası atan, belediyeden para aldığımız yalanını söyleyen vekillerinizi neden Diyarbakır’da, İzmir’de, Malatya’da listelerde yükselttiğiniz sorusunu cevaplamamışsınız. Sezgin Tanrıkulu’nun ismi verilince duymazdan gelmişsiniz.

‘BABAM SİZİ TAZMİNATA MAHKUM ETMİŞTİ’

Rahmetli Babamız bu iftiraları size yıllar önce mektupla ve telefonda şikayet etmiş fakat o zaman da duyarsız kalmıştınız.

Nihayet, başka bir iftirayı siz atınca, Babamız Özdemir Bey size dava açmış ve mahkeme sizi tazminata mahkum etmişti.

‘TUTARSIZ…’

Kazanılacak tutarın da şehit ailelerine bağışlanmasını vasiyet etmişti.

Bu tutarsız halinizi milletimizin takdirine sunuyoruz.

Bizim derdimiz siyaset değil. Siz yapın siyasetinizi. Biz hakkımızı, milletimizin hukukunu çiğnetmemenin derdindeyiz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.