DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BU MAHALLE HAYIR YEMEĞİ GELENEĞİNİ BIRAKMIYOR

BU MAHALLE HAYIR YEMEĞİ GELENEĞİNİ BIRAKMIYOR

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:03
BU MAHALLE HAYIR YEMEĞİ GELENEĞİNİ BIRAKMIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burhaniye ilçesinde, Hacıahmet Mahallesi’nde hayır geleneği sürdürülüyor. Mahalle sakinlerinden Samet Budak’ın düzenlediği hayır etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı.

Burhaniye’de pilav ve lokma hayırları devam ederken, Hacıahmet Mahallesi de hayırda öncülüğü kimseye kaptırmadı. Mahalledeki Necdet Tosun Parkında Aile Çay Bahçesi işletmecisi Samet Burdak da yüzlerce vatandaşa etli pilav ve ayran ikramı yaptı. Hayra, başka mahallerden de katılanlar olurken, emekli vaiz Ramazan Daş da yemek duası yaptı. Hayra katılanlara teşekkür eden Samet Budak, “Mahallemizde hayır eksik olmuyor. Bu gün de biz pilav verdik. Hayrımız ilgi gördü. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Mahalle Muhtarı Engin Melemen de, “Mahallimizde çok sık hayır yapılmaktadır. Onun için de mahallemizde kimse aç kalmıyor. Biz bu hayır geleneğini yaşatmaya kararlıyız. Samet kardeşime de teşekkür ediyorum” dedi. Hayra başka mahalleden geldiğini anlatan Kenan Çoban ise, “ Pilavımızı yedik. Allah, hayırlarını kabul etsin. Bu geleneklerin yaşatılması çok güzel” dedi.

Burhaniye ilçesinde, Hacıahmet Mahallesi'nde hayır geleneği sürdürülüyor. Mahalle sakinlerinden Samet Budak'ın düzenlediği hayır etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı.

BU MAHALLEDE HAYIR YEMEKLERİ BÜYÜK İLGİ ÇEKİYOR (İHA)

SERKAN SARI: “İLAÇ TEMEL İHTİYAÇTIR, KDV YÜZDE 1 OLSUN”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.