DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Hizbullah’tan İsrail’e Sert Misilleme: Casus Ekipmanları İmha Edildi

Hizbullah’tan İsrail’e Sert Misilleme: Casus Ekipmanları İmha Edildi

Hizbullah, işgal altındaki toprakların kuzeyindeki El-Mutille mevzisinde İsrail'e ait casus ekipmanlarını imha etti. Ayrıca Kefr Şuba Tepeleri'nde bir Merkava tankı ve askeri aracı güdümlü füzelerle vurdu. İsrail güçleri ise Lübnan'ın güneyine topçu saldırıları düzenledi.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 18:44
Hizbullah’tan İsrail’e Sert Misilleme: Casus Ekipmanları İmha Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hizbullah’tan İsrail’e Sert Misilleme

Hizbullah tarafından yapılan yazılı açıklamada, işgal altındaki toprakların kuzeyinde bulunan El-Mutille mevzisindeki casus ekipmanlarının hedef alınarak imha edildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, Kefr Şuba Tepeleri’ndeki Ruveysat el-Alem mevzisinde bir Merkava tankı ve askeri aracın güdümlü füzelerle vurulduğu belirtildi.

İsrail’e Karşı Güdümlü Füze Saldırısı

Hizbullah’ın açıklamasında, İsrail’in casus ekipmanlarının uygun silahlarla hedef alınıp imha edildiği vurgulandı. Bunun yanında, Kefr Şuba Tepeleri’ndeki saldırıda İsrail’e ait bir Merkava tankı ve askeri aracın güdümlü füzelerle tam isabetle vurulduğu açıklandı.

İsrail’in Lübnan’a Saldırıları

Lübnan resmi haber ajansı NNA’da yer alan habere göre, İsrail güçleri Lübnan’ın güneyindeki Havla beldesinde bir ev ve dükkana bombalı saldırı düzenledi. Ayrıca, Lübnan sınırındaki Rub Selasin kasabasına topçu saldırıları gerçekleştirildi.

Lübnan Güneyinde Topçu Ateşi ve Yangınlar

Haberde, İsrail güçlerinin Lübnan’ın güneyindeki Kefr Kela beldesine ağır top atışlarıyla saldırdığı, Beni Hayan ve Merkeba beldelerine düzenlenen bombalı saldırılar nedeniyle yangınların çıktığı ifade edildi. Bu saldırılar, bölgedeki gerginliği daha da artırmış durumda.

Hizbullah, işgal altındaki topraklarda gerçekleştirdiği operasyonlarla İsrail'e karşı sert bir duruş sergiliyor. El-Mutille mevzisindeki casus ekipmanlarının imhası ve Kefr Şuba Tepeleri'ndeki güdümlü füze saldırıları, Hizbullah'ın İsrail'e karşı operasyonel kapasitesini gösteriyor.

Hizbullah’tan İsrail’e Sert Misilleme Casus Ekipmanları İmha Edildi_1

Hizbullah’ın Operasyonları

Hizbullah, işgal altındaki topraklarda gerçekleştirdiği operasyonlarla İsrail’e karşı sert bir duruş sergiliyor. El-Mutille mevzisindeki casus ekipmanlarının imhası ve Kefr Şuba Tepeleri’ndeki güdümlü füze saldırıları, Hizbullah’ın İsrail’e karşı operasyonel kapasitesini gösteriyor.

İsrail’in Lübnan’a Yönelik Saldırıları

İsrail’in Lübnan’ın güneyine yönelik bombalı ve topçu saldırıları, sivil yerleşim alanlarında hasara ve yangınlara neden oldu. Havla, Rub Selasin, Kefr Kela, Beni Hayan ve Merkeba beldeleri, İsrail’in saldırılarından doğrudan etkilendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.