DOLAR 34,0711 0.13%
EURO 38,1149 0.06%
ALTIN 2.833,750,18
BITCOIN 21354053.64081%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
KONSERİ İPTAL EDİLEN HÜSEYİN TURAN’DAN AÇIKLAMA

KONSERİ İPTAL EDİLEN HÜSEYİN TURAN’DAN AÇIKLAMA

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:37
KONSERİ İPTAL EDİLEN HÜSEYİN TURAN’DAN AÇIKLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 61. Bursa Festivali çerçevesinde sahne alacak olan Hüseyin Turan’ın konser programını iptal ettiğini açıklamasının ardından Hüseyin Turan, “Benim için madalyadır” açıklamasında bulundu.

Seçim sürecinde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Hüseyin Turan’ın, 29 Temmuz’da Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ile sahne alması planlanan konseri iptal edildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“61. Bursa Festivali’nin anlaşmaları Bursa Kültür Sanat Turizm Vakfı tarafından seçimden aylar önce gerçekleştirilmişti. Ancak seçim sürecinde ve sonrasında bazı sanatçıların toplumumuzu ayrıştırıcı, değerlerimize saygısızlık yaptığı açıklamalarını gördüğümüzde, buna tepkisiz kalmamız beklenemezdi. Bu sebeple daha önce Melike Şahin konserini iptal etmiştik. Bugün de Hüseyin Turan isimli sanatçıyı konser programımızdan çıkarmış bulunuyoruz. Kültür sanat çalışmalarımızda millî iradeye ve toplumun değerlerine saygı gösteren sanatçılarla yolumuza devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim.”

TURAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Hüseyin Turan programdan çıkarılmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

“29 Temmuzda Bursa’da Uluslararası Bursa Festivali’nde sahneye çıkacaktım. Daha önce katıldığım bir festivaldir. Troll dediğimiz cahil ve kinci sürü, benim tweetlerimi gerekçe göstererek organizasyona baskı yaparak engelletmişler (yediler kendilerini günlerdir)… Paylaşımlarımın doğruluğu kanıtlanmıştır, benim için ‘madalyadır’. Teşekkür ederim:)”

(Haber Merkezi)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.