DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Husumetlisini Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı

Husumetlisini Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Husumetlisini Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa‘nın Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi’nde meydana gelen bir olayda, aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan İbrahim İpek (34) ve Mehmet G. U (41) arasında çıkan kavgada İbrahim İpek hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Mehmet G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Husumetlisini alacak-verecek davası yüzünden bıçakladı

İddiaya göre, İbrahim İpek ve Mehmet G. U, iftar sonrasında karşılaştı ve daha önceki alacak-verecek meselesinden dolayı tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede büyüyerek küfürlü kavgaya dönüştü ve Mehmet G. öfkelenerek yanında bulundurduğu bıçakla İbrahim İpek’i baldırından bıçakladı. İpek kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli Mehmet G. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, İbrahim İpek’in hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemelerin ardından İpek’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemeler sonucunda şüpheliyi kısa sürede tespit etti ve gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Mehmet G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber: Gökçe ÇETİNKOL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.