DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2136042-0.75294%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
DURSUNBEYLİ İLKAY GÜNDOĞAN’IN YENİ TAKIMI

DURSUNBEYLİ İLKAY GÜNDOĞAN’IN YENİ TAKIMI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:37
DURSUNBEYLİ İLKAY GÜNDOĞAN’IN YENİ TAKIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan’ın geleceğiyle ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Kulübün başkanı Haldun el-Mübarek, İlkay’ın Manchester City’deki günlerinin sona erdiğini ifade etti.

Manchester City Başkanı Haldun el-Mübarek, “Açıkçası İlkay’ın hayatta kendisi için büyük kararlar vermesi gerekiyor. Bu tamamen anlaşılabilir bir durum. Oyuncularımıza ve onların isteklerine her zaman saygı duymak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Haldun el-Mübarek sözlerine, “İlkay bir kaptan. Bu kulübün bir temsilcisi, sıkı çalışan, her zaman bağlı ve alçakgönüllü bir oyuncu. Kazanma zihniyeti açısından ve büyük maçlarda ona ihtiyaç duyduğunuzda her zaman ortaya çıkan bir oyuncu” diyerek devam etti.

Öte yandan Marca’da yer alan habere göre, Manchester City’den gelen yeni sözleşme teklifini reddeden İlkay Gündoğan’ın Barcelona’ya transfer olmaya yakın olduğu aktarıldı.

(Kaynak: T24)

DURSUNBEYLİ İLKAY TARİHE GEÇTİ

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.