DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18380120.56931%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İnadı Yüzünden Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

İnadı Yüzünden Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Bandırma Atatürk Caddesi'nde bir işyerinin camlarını üç kez kıran S.B. (26), sonunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alacak verecek meselesi nedeniyle yaşanan bu olayda, S.B. ilk iki seferde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 17:45
İnadı Yüzünden Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşyeri Sahibi ile Şahıs Arasındaki Gerginlik Sürüyor

Bandırma Atatürk Caddesi üzerinde bir işyerinin sahibi ile S.G. (26) arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından S.G., işyerinin camını kırdı ve mahkemeye sevk edildi. İlk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan S.G., yeniden işyerine gelerek işletmeci ile tekrar tartıştı. Bu tartışma kavgaya dönüştü ve bu kez her iki taraf da gözaltına alındı.

İkinci Seferde Yine Serbest Bırakıldı

Mahkemeye sevk edilen S.G. ve işyeri sahibi, tutuksuz yargılanmak üzere tekrar serbest bırakıldı. Ancak S.G., aralarındaki meseleyi sürdürmeye devam etti ve üçüncü kez işyerine gelerek yine işyerinin camlarını kırdı.

Üçüncü Kez Mahkemeye Sevk Edildi ve Tutuklandı

Polis tarafından gözaltına alınan S.G., bu kez çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın tekrar etmesi üzerine mahkemenin bu kararı alması, çevredeki vatandaşlar tarafından da desteklendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.