DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İNCELEMELERDE BULUNDU

İNCELEMELERDE BULUNDU

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
İNCELEMELERDE BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırsal Mahallelerdeki eksiklerle ilgili vatandaşla bir araya gelen Belediye Başkanı Nurettin Güney, Muradiye ve Ümiteli Mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hem merkezde hem de kırsal mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden Susurluk Belediyesi, bir yandan da vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta sahaya inerek vatandaşla birebir muhatap olan Belediye Başkanı Nurettin Güney, Cuma günü iki kırsal mahalleyi ziyaret edip bölgenin sorunlarını ve eksiklerini yerinde tespit etti.

BİZ DE HALKIMIZDA MEMNUN”

Başkan Güney’in katılımlarıyla yürütülen #belediyeburada etkinlikleri kapsamında Cuma günü Muradiye ve Ümiteli köylerinde gerçekleştirilen buluşmada, halkın taleplerini varsa şikâyetlerini ve memnuniyetlerini dinledi. Belediye ekiplerince, acil yapılacak işlerin hemen çözüldüğü, yaşlı ve hasta komşuların ziyaret edildiği bir Cuma gününü mahalle sakinleriyle geçirmekten memnuniyet duyduğunu belirten Güney, “Kırsal Mahalleler ile bire bir temasların kurulduğu #belediyeburada projesi sayesinde her hafta iki köyümüzü ziyaret ediyoruz. Halkla Belediyenin aracısız olarak bir araya gelip kentin sorunlarının konuşulduğu buluşmalardan halkımızda oldukça memnun.” şeklinde konuştu.

TÜM EKİBİMİZLE SAHALARDAYIZ”

Beraberindeki Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Muhtarlık İşleri, İşletme ve İştirakler, Kültür ve Sosyal işler Müdürlüklerinin de katıldığı ziyaretler, Muradiye Mahallesi ile başladı. Cuma namazının kılınmasının ardından muhtar ve mahalle sakinleriyle birlikte sokaklarda inceleme yapıldı. Köy ziyareti sırasında mahallede ki kadınlar da bir araya gelindi. İkinci ziyaret ise Ümiteli Mahallesine gerçekleştirildi. Burada da yine mahalle sakinleri ve muhtarla beraber incelemeler yapılıp eksikler ve yapılması gerekenler istişare edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.