DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250.37821%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
iPhone 14 kullanıcıları pil sağlığı konusunda fazlasıyla şikâyetçi

iPhone 14 kullanıcıları pil sağlığı konusunda fazlasıyla şikâyetçi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
iPhone 14 kullanıcıları pil sağlığı konusunda fazlasıyla şikâyetçi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple’ın geçtiğimiz yıldan itibaren piyasaya çıkardığı iPhone 14 serisi, çıktığı andan itibaren büyük ses getirdi.

Sahip olunan tasarım ve özellikler sayesinde çoğu kişinin yakın ilgisini çekmekle birlikte bu defa şikayetlerle gündeme geldi. iPhone 14 kullanıcıları pil sağlığı hakkında şikayetçi.

İPhone 14 pil sağlığıyla ilgili bir yıl geçmeden yüzde 90 oluyor! Apple, geçtiğimiz yıldan itibaren iPhone 14 serisiyle birlikte piyasaya çıkmıştı.

Akıllı sektöründe büyük ses getiren iPhone 14 serisi özellikleri tasarımıyla bir kez daha göz doldurdu. Şimdi gözler merakla beklenen iPhone 15 serisine çevrilmiş durumda fakat yeni modeller gelmeden iPhone 14 kullanıcılarını yine çok rahatsız eden büyük bir sorun var.

Özellikle son zamanlarda iPhone 14 ve iPhone 14 Pro sahiplerini pil sağlığından çok şikayetçi. Fakat bunu gerçek bir sorun olup olmadığı hakkında henüz net bir bilgi yok.

Söz konusu sorunla alakalı raporlar Ağustos ayının başından itibaren çıkmaya başladı.

İddialar göre iPhone 14 pilinin olmasıyla gerekenden daha hızlı şekilde düştüğü yönündeydi. Apple’ın en çok hangi iPhone 15 modelini satmak istediği şimdiden belli oldu.

Bir iPhone 14 Pro kullanıcısı ise, Maksimum Kapasite’nin bir yıldan daha kısa bir süre sonra yüzde 90 olduğunu söyledi. Aynı şekilde bir başka kullanıcı da iPhone 14 Pro Max’ın yüzde 90 kapasiteye kadar düştüğünü söyledi.

Üç yıllık bir iPhone 12 Pro kullanıcısı olan ve elindeki telefonun kapasitesinin yüzde 80 olduğunu söyledi.

İPhone’larda yaşanan pil sorunuyla ilgili genel olarak tüm kullanıcıların yaşadığı bir sorun. Fakat üzerinden bir yıl dahi geçmeden pil sağlığının yüzde 90’a varan ve altına düşmesiyle haklı olarak kullanıcıları iyice öfkelendirecek.

Kullanıcıların yaşamış olduğu bu sorun nedeniyle birçok iddia dolanıyor. Bazılarına göre aşırı sıcaklar bu durumdan çok fazla etkili oluyor. Bazılarına göre kullanılan piller, telefonun standartlarını hiç karşılamıyor. Fakat bütün bunların dışında ise tek bir gerçek, pilleri değiştirme ihtiyacının yakın olduğu görülmekte.

(HABER MERKEZİ)

iPhone 14 kullanıcıları pil sağlığı konusunda fazlasıyla şikâyetçi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.