DOLAR 33,9905 0.27%
EURO 37,8885 0.72%
ALTIN 2.821,790,44
BITCOIN 1969797-2.9838%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
iPhone 15 serisiyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor

iPhone 15 serisiyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
iPhone 15 serisiyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple‘ın 12 Eylül tarihinde gerçekleştireceği Wonderlust etkinliği hızla yaklaşırken, iPhone 15 serisiyle alakalı sızıntıların ardı arkası kesilmiyor.

Tasarımda bazı değişiklikler içermekte olan yeni modeller, son olarak da fabrikada ortaya çıktı. Apple’ın üretim ortağından geldiği iddia edilen görseller, iPhone 15 Pro tasarımını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

iPhone 15 Pro, yeni rengi ve kutusuyla birlikte ortaya çıktı

iPhone 15 Pro ve kutusu olduğu iddia edilen fotoğraflar, kısa zaman içinde sosyal medyada büyük yankı uyandırmayı başardı.

Fotoğrafların, Apple’ın Hindistan’da üretimini yapan ve en büyük ortağı Foxconn’dan geldiği söylendi. Sızıntı, cihazın kamerası ve ekran tasarımını ortaya çıkardı.

Görüntüler arasında, iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max ile geleceği söylenen bazı tasarım değişikliklerini doğruladı. Gri ve lacivert olmak üzere iki değişik renk seçeneğiyle birlikte görülen cihazlar, hap şeklindeki kamera ve sensör bölümüyle de çerçevesiz ekranı vurguluyor.

Akıllı telefonun kutusu tekrardan tasarlanmış gibi görünüyor. Önceki yıllara göre daha aksine, cihazın ön ve arka görüntüleri yerine sadece ekrana yer veriyor.

Sadeleştirilmiş olarak beyaz kutuda, cihazın yanı sıra örgülü USB-C – Lightning kablosu bulunuyor. Ek olarak, Pro Max modelinde bazı gecikmeler yaşanabileceği yönünde iddialar arasında yer alıyor.

Üreticilerin Apple’ın tam olarak isteklerini yerine getirmede yönünde başarısız olduğu ve seri üretimlerin geç başladığı bildirildi. Telefon Kasım ayı ya da Aralık ayı gibi rafa gelebileceği söylendi.

Şimdiye kadar bilinen özellikler arasında yerini alan iPhone 15 serisi gücünü 3nm mimariyle üretilmiş A17 yongasından alacak. 1TB’a kadar hafıza deposuyla birlikte 48 Megapiksel ana kamerayla sunulacak. Buna karşılık olarak , fiyatlandırma 200 dolar kadar artmasıyla toplam 1200 doları bulması bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)

iPhone 15 serisiyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.